Moderaterna har definitivt inte lämnat Reinfeldts skugga

Tidigare idag skrev jag i en kommentar att jag pendlar mellan hopp och förtvivlan vad gäller Moderaterna. De senaste månaderna hade jag dock börjat återfå ett mer stabilt hopp och bara man bytte partiledare hade mycket kunna ändras till det bättre samt lite av det förlorade förtroendet hade kunnat vinnas tillbaka. Men när M inför den pågående partistämman deklarerade att man föreslår Ulf Kristersson som partiordförande i ytterligare två år, började hoppet dala.

Ikväll kom så den slutliga kallduschen när Fria Tider rapporterade om att den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt – den person som har stor skuld till den misär vi fått i landet – var inbjuden att prata på stämman.

Att partiledningen ens övervägt att bjuda in Ruinfeldt visar med all tydlighet att man INTE lämnat Reinfeldt-eran bakom sig, tvärtom beundrar man denna man som orsakat så mycket lidande och bejakar hans åsikter. Skrämmande och ett slag i ansiktet på alla oss före detta M-väljare!

Givetvis hölls talet i samma anda som ”öppna era hjärtan-talet” från 2015 och den före detta landsfadern varnade för Donald Trumps nationalism samt den nya världsordning som Trump står för. Världen ska vara globalistisk enligt den tidigare partiledaren, som även förde fram att tanken om ett nationellt kollektivt folk är en usel och farlig idé.

Det här var verkligen ett bottennapp och jag förstår inte hur Moderaterna som parti ska lyckas genomgå en förändring när de fortfarande går i Reinfeldts ledband!

Vi före detta M-väljare, där många precis som mig inte känner sig hemma i något parti, lär inte lockas tillbaka till M de närmaste åren – det är en sak som är säker!

#dumpareinfeldtomnivillförnyaer

7 reaktioner till “Moderaterna har definitivt inte lämnat Reinfeldts skugga

 1. Stridshingsten Fredrik är helt annorlunda i sinnet jämfört med svenskarna. Även hans religion känns väldigt främmande. Är han aztek?

  När han säger öppna era hjärtan svenskar! får jag kalla kårar…

  Gillad av 2 personer

 2. Det här var väl ungefär det mest korkade som partiet tagit sig för, där försvann eventuella kvardröjande rester av trovärdigheten. Men bra ändå att väljarna får veta var partiet står.

  Gillad av 1 person

 3. Moderaterna kommer fortsatt att följa regeringspartierna mot avgrunden, så länge de inte kastar ut arvet helt efter Bilderberg-generalen … Någon med ryggrad i partiet? Det har dock börjat mullra något inom partiet, men vad hjälper det, när toppstyrningen finns kvar.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s