Ännu en dag i det nya otrygga Sverige där våra styrande försöker dölja problemen genom att sätta fokus på klimatnödläget

Även den här morgonen kan vi läsa om att det skett nya explosioner och skottlossningar som efterlämnar såväl skadade personer som skador på byggnader. Svenska folket har nu börjat vänja sig och blir inte lika upprörda som innan samtidigt som tystnaden från våra styrande är kompakt och ett bevis på att man ger grönt ljus till att det får fortsätta på det här sättet.

Utanför vems hus kommer det sprängas i natt? Vems bil kommer brinna upp? Vilken flicka kommer bli våldtagen? Vilken tonåring kommer att ha oturen att bli rånad och misshandlad ikväll? Vilka föräldrar kommer två sina händer av oro efter att just deras barn fått en kniv i bröstet eller skjutits i magen?

Det här är vår nya vardag gott folk och ingen i maktposition har kurage nog att våga agera mot den terror som folket utsätts för – flytta eller bit ihop och fortsätt betala är budskapet som skickas ut från Rosenbad!

Något som däremot lyser med sin frånvaro trots att det är fredag, är rubriker om klimatet och vår egen klimatjesus Greta Thunberg – inte ens DN som gått i bräschen med sin skräckpropaganda skriver en bokstav. Ett tecken om något på att intresset för flickan börjat svalna och att folk tröttnat på icke faktabaserad klimatalarmism.

På tal om klimatet skriver brittiska The Independent idag en artikel om Qatar, ett av de varmaste platserna på jorden med sommartemperaturer på +46 grader, där det nu är så varmt att myndigheterna börjat installera air condition utomhus på gator och utomhusmarknader samt inne på landets fotbollsstadions som förberedelse för världscupen i november – som redan blivit fem månader försenad tack vare hettan.

Men utomhusluftkonditioneringen är en del av en accelererande ond cirkel, eftersom elen som driver dem kommer från fossila bränslen som släpper ut ännu mer koldioxid i atmosfären som sägs orsaka klimatnödläget. Qatar, som är det största utsläppslandet per capita av växthusgaser, enligt Världsbanken – nästan tre gånger så mycket som USA och nästan sex gånger så mycket som Kina – använder cirka 60% av sin el för kylning.

Så varför är Greta Thunberg och hennes kompanjoner i Extinction Rebellions inte i Qatar och demonstrerar? Varför riktar hon sig inte till länder som Qatar och Kina när hon orerar ”how dare you” istället för till väst som gör en hel del redan? Varför kräver inte FN att man genomför sanktioner mot Qatar för deras ovilja att rädda klimatet och varför beslutar inte FIFA om bojkott av landet? Enkelt – follow the Money!

Hela spektaklet med klimatnödläget är ett enda stort hyckleri och naiva Sverige blir så dragna vid nästan när vi går på hela bluffen och lättvindigt betalar ut miljarder till klimatet – dessutom underblåses det hela med hjälp av såväl media som våra syltryggar till politiker.

Självklart är vårt globala ekosystem i gungning och det som hotas är växt- och djurlivet, men människans undergång är inte förestående. Vi behöver en saklig debatt med riktiga fakta från forskare som inte styrs av politiska intressen så att vi kan tillsätta rätt åtgärder istället för att fylla globalisternas fickor!

#onlyinsweden
#vaknasverige
#klimathyckleriet

https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/qatar-air-conditioning-temperature-weather-heat-climate-change-athletics-world-cup-a9160751.html?fbclid=IwAR0nNUUTd9BB1CcOUMerBoQG9ed0EoPvk_Vdw-LrE71UCHLkmgA5UzFOAR0

monay

5 reaktioner till “Ännu en dag i det nya otrygga Sverige där våra styrande försöker dölja problemen genom att sätta fokus på klimatnödläget

 1. Fantastiskt att se hur vanliga människor drar ner terrorister från terrorgruppen Extinction Rebellion från taken på pendeltågen i London. Otroligt bra gjort. Mer av det.

  Dags att vanliga människor också drar ner politiker och andra beslutsfattare från deras upphöjda och samhällsomstörtande maktpositioner i varje europeiskt land samt i den odemokratiska maktorganistionen som kallar sig EU. Kanske att det äntligen börjar gå upp en talgdank hos röstboskapen?

  Gillad av 2 personer

   1. Enligt vad jag såg var det inte mer våld än vad som krävs för att ta sig igenom en tät människomassa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s