Svenska folket accepterar att det pågår ett lågintensivt krig omkring dem

Det har återigen varit en orolig natt – sprängningar på Södermalm i Stockholm, i Vaxholm och i Södertälje samt dessutom ett sexualbrott i Trelleborg och bilbränder i Södertälje. Det här var bara några exempel och varje dag genererar nya svarta rubriker medan våra makthavare leende förklarar att läget är under kontroll.

Det senaste året har allt fler börjat prata om att det pågår ett lågintensivt krig i Sverige. Men det är tyvärr ingen bild som bekräftas varken av det politiska eller mediala etablissemanget, som istället gör allt för att dölja de växande problemen samtidigt som våra makthavare försöker ituta oss att det är medias fel att otryggheten ökar eftersom de haussar upp händelserna vilket ger en överdriven bild av läget.

Men mörkläggningen fungerar inte längre och de flesta medborgarna förstår att det har gått alldeles för långt. Många inser att landet är förlorat och väljer att flytta till andra breddgrader, medan majoriteten av de som stannar kvar fortsätter gå omkring i filterbubblor som skyddar dem mot den brutala verkligheten.

Så varför är det ingen som sticker hål på dessa rosaskimrande bubblor? Som journalist måste det vara guldläge att göra ett ingående reportage om läget – utbredd kriminalitet, otrygghet, stigande arbetslöshet, kommuner som krisar från norr till söder, en skola i förfall, en mycket kraftig polarisering och en stor brist på förtroende för de som styr landet. Men det görs icke! Man hade nästan önskat att en amerikansk eller brittisk TV-kanal skulle komma hit och göra en ”last night in Sweden-dokumentär” om misären som sprider sig som en pest.

Fler måste ta bladet från munnen och säga ifrån samt vi måste ställa mycket högre krav på våra styrande. Det här är inte ett normalläge för ett sunt och välmående land – vi ska inte acceptera den terror som drabbar landets invånare!

#onlyinsweden
#vågakrävaetttryggaresverige

Källor: Aftonbladet, Expressen

13 reaktioner till “Svenska folket accepterar att det pågår ett lågintensivt krig omkring dem

  1. Jag befarar att de har fått order att ligga lågt och inte göra saker som kan orsaka ett upplopp. Det är egentligen väldigt tragiskt för alla laglydiga att det är så här men Sverigebilden är kanske viktigast. Sedan definitionen av lågintensivt krig?

   Gillad av 2 personer

   1. Det håller inte i längden.Ifall det nu är krig(och det kan det nog kallas)så flyttar ju de kriminella fram sina positioner när de inte blir motade.

    Gillad av 2 personer

 1. Jag befarar att de har fått order att ligga lågt och inte göra saker som kan orsaka ett upplopp. Det är egentligen väldigt tragiskt för alla laglydiga att det är så här men Sverigebilden är kanske viktigast. Sedan definitionen av lågintensivt krig?

  Gilla

 2. Svenskarna vet inte hur ett krig inom egna gränser ser ut efter hundratals år av fred. Man uppfattar nog bara att ”buset” har blivit grövre. Tyvärr tycker jag nog själv att det börjar likna mer eller mindre ett islamskt lågintensivt övertagande.

  Gillad av 3 personer

 3. Alla brott rubriceras som ”misstänkta” tills man vet färgen på förövarna.

  Numera fö, så borde man veta färgen, redan innan brottet begåtts…

  Gillad av 1 person

 4. De flesta som inte reagerar för allt vansinne som pågår tittar nog aldrig på alternativa medier utan enbart på statstelevisionen och läser sina tidningsprenumerationer där det mesta är tillrättalagt. Det är de som fortarande har tillit till auktoriteter och akademiker och opionionsledare av tvivelaktig karaktär.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s