Andra saker borde stå högt på agendan i dessa tider

Tänk om det istället hade stått ”Interna M-kravet: Stängda gränser och slopade bidrag för nyanlända” – det hade varit något!

I en tid när Sverige snabbt rör sig mot den förestående kraschen är det förbluffande hur vissa partier tycker att det är prioriterat att kräva öl och vin i matbutiken eller som Liberalerna häromdagen som vill införa särskilda injektionsrum för narkomaner. Samma sak med klimatfrågan (samtliga partier) och Miljöpartiets sabbatsår. 🤔🙄

I Stockholm gör M och MP dessutom gemensam sak och tvingar Stockholmare att äta mindre kött för klimatets skull. Den där moderaten Anna Karin Jerlmyr gör verkligen sitt bästa för att irtitera människor!

Jag har för övrigt funderat på MUF:s ordförande Benjamin Dousa som ofta får medieutrymme numera. Han blir ännu en politikerbroiler som skolats in i politiken utan någon vidare arbetserfarenhet från verkligheten. Det hade inte skadat om man införde nya krav på såväl riksdagsledamöter som landstingspolitiker om att de ska ha arbetat minst tio år innan de kan bli invalda.

5 reaktioner till “Andra saker borde stå högt på agendan i dessa tider

  1. Det finns en lång lista jag skulle kunna skriva om Benjamin Dousa men
    det är nog olagligt att skriva på Internet. Även om det är 100% sant.

    Afrikanskt privilegium…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s