Enligt Löfvén finns ingen anledning till oro för nya migrantströmmar eftersom migranter inte längre lockas till Sverige

Dagens skratt bjuder statsminister Stefan Löfvén på när han uttalar att han inte ser stora risker för nya migrantströmmar från Syrien.
-”Jag tror inte att människor kommer att söka sig till Sverige i första hand. Vi har inga faktorer som drar hit längre, nu har vi precis samma lagstiftning som alla andra.” 😂

Den kära Löfvén glömmer tydligen smörgåsbordet med bidrag och förmåner som fortfarande är helt intakt, som i alla år dragit hit människor likt flugor till en sockerbit!

16.081 asylansökningar hittills i år. 132.696 beviljade uppehållstillstånd förra året och i är lär vi landa på 120.000. Jämför med andra länder Löfvén och inse att det finns en anledning till att människor tar sig genom flera säkra länder för att komma just hit.

I många länder gör man till och med reklam för att söka asyl i Sverige samt ger tips på hur man lyckas bäst genom att ljuga sig fram till målet.

Stryp bidragen och alla förmåner för nyanlända samt rensa ut bland handläggarna på Migrationsverket så lär vi få se en förändring i veckostatistiken redan i januari nästa år. Det saknar dock våra syltryggar till politiker kurage nog att genomföra!

#onlyinsweden
#avgåregeringen

Källa: Aftonbladet

9 reaktioner till “Enligt Löfvén finns ingen anledning till oro för nya migrantströmmar eftersom migranter inte längre lockas till Sverige

 1. Jag har intrycket av att på MV jobbar det mängder med utlänningar som förmodligen inte ens är svenska medborgare men som ändå har rätt att fatta beslut angående rätt för utlänningar att få stanna i Sverige. Kan det vara så?

  Gilla

 2. Betyget för partiledardebatten igår URUSELT! för de styrande.
  ”Oppositionen” var inte heller så att man ser ett hopp om att rädda Sverige.

  Gillad av 1 person

  1. Centerpartister är ett djävla pack oavsett.De borde käppjagas till helvetet.Jag mådde faktiskt fysiskt illa av att se och höra Annie Lööf.

   Gilla

 3. Skulle inte 70 000 direkt och 3 tusen i månaden få alla somalier , syrier, osv ta sig hit för.
  Det hade varje pensionär i Sverige önskat sig utöver alla andra bidrag. Behöver bara intyga att föräldrarna är döda.

  Sverige har inga pengar för dem som betalat och bygg upp det. Men hundratals miljarder rullar till människor från andra länder.
  Asyl skäl verkar inte behövas längre. Räcker med att du tagit dig hit sen får du stanna.

  Ser på tv en från mexico kom hit för att försörja sina barn. Jobbar svart i två år för två tusen i en restaurang.

  Nu har han fått uppehållstillstånd och kan importera sin familj.samtidigt som gamla, sjuka och funktionshindrade i Sverige svälter. har inte råd med mediciner. Tandläkare , glasögon. Tvingas låna från familj och vänner.

  Medan staten finansierar illigal invandring.

  Att media skulle kolla staten så de följer regler verkar inte vara fallet. Både staten och media förvränger och döljer sanningen.
  Ingen normal människa accepterar att våra barnsrättigheter raderas ut för att importera och finansiera illigal flyktingar.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s