De enda gångerna svenska folket mobiliserar sig är när det handlar om händelser som inte berör oss direkt och som vi egentligen inte kan påverka

Trots det faktum att Sverige tack vare ett mycket oansvarigt och inkompetent politiskt styre är på väg mot avgrunden i rekordfart, vilket kommer att drabba oss alla på ett eller annat sätt, så förblir svenska folket handlingsförlamat.
 
Även de som går med skygglappar på måste ha svårt att värja sig från den hårda verkligheten som alltmer tränger sig på – våra barn och äldre drabbas hårt av olika besparingspaket, välfärden är ett minne blott, skolan går på knäna, vården har krackelerat, grovt kriminella tillåts härja fritt på våra gator och torg, kriminella klaner kontrollerar hela kvarter och dagliga händelser som innefattar skottlossningar/explosioner/mord/knivhuggningar/rån/våldtäkter/misshandel/vandalisering/bilbränder/inbrott har blivit vardag, utebliven kontroll på extremisterna i landet, en explosion av no-go-zoner, blåljuspersonal som inte kan utföra sitt jobb på grund av rädsla för attacker i de särskilt utsatta områdena, religionsfrihet som utnyttjas till max tack vare naiva och dumdristiga politiker som tillåter moskébyggen med radikal inriktning/böneutrop/kvinnoförtryckande klädsel på små fickor/könsstympning av barn och diverse kränkningar av barn i hederns namn samt en svensk krona i fritt fall och en lågkonjunktur som väntar runt hörnet.
 
Så vad gör svensken? En normal reaktion hade varit att likt miljoner andra förtryckta folk världen över mobilisera sig, gå ut på gator och torg för att skrika sig hesa, kräva vår rätt samt sätta press på våra politiker att agera! Men icke i Sverige där medborgarna rycker på axlarna och fortsätter leva i sina filterbubblor med inställningen att det händer inte där jag bor.
 
Det är dock intressant att notera att när en flicka med en diagnos brutalt utnyttjas av en globalistorganisation för att skapa panik i världen genom att föra fram ett överdrivet klimathot, så att dessa aktörer kan fylla sina fickor med ännu mer sköna stålar genom påhittade skatter och avgifter, så reagerar svensken. Då mobiliserar man sig i protestmarscher från norr till söder och elever skolstrejkar samtidigt som statsstyrd media backar upp hela cirkusen.
 
Detsamma ser vi nu i konflikten mellan Turkiet och Syrien där tusentals svenskar nu agerar och ger sig ut för att protestera. En stor demonstration skedde på Sergels torg i förrgår, vilket drog mer folk än jag sett under någon av de manifestationer som hållits mot regeringen det senaste året och idag blir det stor demonstration på Norra Bantorget i Stockholm som orkestreras av vänstern. Missuppfatta mig inte – jag tycker precis som alla andra att Erdogans agerande är fel och det är hemskt att ta del av bilder av döda/skadade civila, men det jag vill belysa här är att nu känner svensken helt plötsligt engagemang.
 
Den röda tråden är att såväl klimatet som krig i Mellanöstern är något som svenska folket i praktiken inte kan påverka, däremot har medborgarna stor makt när det handlar om att påverka det som sker i landet just nu.
 
Varför accepterar vi vårdkaoset och den skamliga behandlingen av våra äldre? De hutlösa bensinpriserna? Varför tolererar vi att kriminella individer utan medborgarskap tillåts få stanna i landet oavsett hur vidriga brott de begått?
Hur kan vi stillasittande se på när våra giriga politiker prioriterar bort sina egna medborgare för att istället ge hur mycket som helst till de som nyligen kommit till Sverige, varav en del inte ens har legala skyddsskäl och aldrig jobbat en dag i sina liv för att tillföra något till samhället? Hur är det möjligt att man på vår bekostnad tillåter migranterna att ta hit alla sina anhöriga som troligen aldrig kommer att komma i arbete med den dåliga ursäkten att något annat är inhumant? Låt mig förtydliga att jag främst anklagar politikerna och inte de som kommer hit som bara tar emot det som erbjuds!
 
Det här var bara några exempel i mängden på allt som är fel i samhället och som vi stillasittande tillåter, men någon måste betala för kalaset och det är vi! Man kan dock inte hela tiden fylla på med nya individer som behöver försörjas och förvänta sig att pengarna ska räcka, detta verkar folk överlag inte förstå och man kan undra om de tror att det är någon annan som betalar!
 
Visst har många börjat vakna och inse att det är ohållbart, men överlag sitter man lugnt i båten och hoppas på ett mirakel som aldrig kommer att komma. Det är bara vi själva som har makten att förändra och så länge vi ger vårt tysta accepterande så kommer det här fortsätta – med konsekvenser som vi kommer att få leva med länge, vilket kommer att drabba såväl våra barn som barnbarn. Är det verkligen vad vi vill?
 
Jag är förundrad över att svenska folket inte drar i handbromsen när det drabbar dem själva utan bara när det handlar om saker vi inte kan påverka. Självklart är våra makthavare inte sena att utnyttja sitt övertag över det lallande folket och totalt köra över medborgarna genom att fortsätta nedmonteringen av landet. År av indoktrinering har självklart satt sina spår och gemene man lägger sina liv i händerna på staten som alltid kommer skydda dem mot allt ont – eller? Är det inte dags att vakna och inse att den tiden är förbi?!
 
Vi har bara ett liv och en chans så det gäller att förvalta tiden väl – att stå upp för våra barns framtid borde vara det mest prioriterade!
 
#vaknasverige
#duharenröstanvändden
act.jpg

10 reaktioner till “De enda gångerna svenska folket mobiliserar sig är när det handlar om händelser som inte berör oss direkt och som vi egentligen inte kan påverka

  1. En gång ledde jag fram min afghanhund till en hästhage där en häst lutade sig över staketet. Hunden tittade till höger, och till vänster, men trots att hästen lutade sig över staketet för att nosa så vägrade hunden att se direkt på hästen. Den fanns bara inte i hans sinnesnärvaro. – Lite så nu med, vi vägrar att se det stora farliga.

    Gillad av 4 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s