Ylva skrattar hela vägen till banken

Den 1 november tillträder Ylva Johansson som EU-kommissionär efter att konstigt nog ha klarat alla grillningar. Den nya tjänsten innebär dock inte bara ett steg i karriären, utan även ett rejält lönelyft. Faktum är att hon kommer att tjäna mer än statsminister Löfvén som har en månadslön på 176.000 kr.

För att driva mer öppna hjärtan-politik i EU kommer hon att få en månadslön på 245.000 kr samt en rad tllägg – till exempel utlandstillägg som ger henne 39.280 kr extra varje månad och dessutom har hon rätt att söka tillägg för barn, skola, resor och hushållsutlägg.

Det är minst sagt äckligt att se hur dessa tjänstemän vältrar sig i pengar medan vårt land sakta men säkert går under och våra barn samt de äldre allt mer känner av hur svångremmen sakta dras åt!

Att driva runt EU-maskineriet kostar för övrigt en förmögenhet med alla dessa extremt överbetalda människor som sitter och vänder papper – där drar man av någon anledning aldrig ner varken på personal eller onödiga kostnader i form av förmåner.

Detta rimmar dessutom illa med klimatalarmismen som även EU vurmar för – om man verkligen värnade om klimatet så borde man väl se till att hålla så många möten som möjligt via videokonferens istället för att tusentals människor ska flyga fram och tillbaka mellan länderna varje vecka. Hyckleri!

5 reaktioner till “Ylva skrattar hela vägen till banken

  1. Äckligt minst sagt undra vad min pension höjs med??? Har nu 14.607:-/månad brutta efter 52 år i arbetslivet! Stor skam!! Förklara för mig varför jag skall få det i 2 delar om jag söker bostadsbidrag då i 3 delar ja om jag får det är inte så säkert det skall Försäkringskassa först utreda kostar inte det något?? Hyran höjs drivmedel bilskatten går upp portot höjs! Ylva ven bajsar din lön???

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s