Tröttsamt att befinna sig i limbo

Igår kväll var första gången på länge som jag inte skrev någonting. Jag kände mig bara less på allt. Även om min vän foliehatten tycker att läget ser mycket ljusare ut än på länge i övriga världen, där snillrika Trump agerar bakom kulisserna vilket snart kommer bringa frukt enligt vissa källor och klimatrörelsens bluff sägs vara på väg att avslöjas så att hela korthuset faller, så har jag svårt att känna samma entusiasm måste jag erkänna.

Hela klimatdebatten står mig upp i halsen och bara namnet på det utnyttjade flickebarnet är tröttsamt att se. Men människors rycka-på-axlarna-mentalitet är nog värst av allt och igår diskuterade jag med en person som tyckte att nedanstående bild sammanfattade hur han såg på saken.

Problemet är att varken de som anslutit sig till klimatsekten eller de som rycker på axlarna inte förstår omfattningen av svindleriet och hur många biljoner som kommer att byta fickor tack vare den till stora delar överdrivna klimathysterin som naiva människor världen över tror blint på.

Egentligen struntar jag i Greta och hennes hov, det är bedrägeriet i sig jag stör mig mest på som göder globalisteliten samt så klart det faktum att vi ska betala för påhittade skatter och avgifter när det finns så många andra samhällsviktiga verksamheter som blöder ymnigt, där tillskott av pengar hade gett goda effekter i hela samhället som är mycket välbehövligt i en tid där landet går kräftgång samt majoriteten av invånarna frågar sig vad f**n de får för pengarna.

Att vara fast i detta limbo är varken hoppingivande eller fruktsamt, utan innebär bara en olidlig väntan på antingen den totala kollapsen eller att någon sticker hål på bubblan och att det äntligen vänder. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge heter det visst, så det är bara att bita ihop!

2 reaktioner till “Tröttsamt att befinna sig i limbo

  1. Man måste rensa sin hjärna med roliga saker också.Det är lätt hänt att gå ner i mörker ifall man bara fokuserar på dåliga saker men det är inte alltid så lätt att finna glädjeämnena i ett sjukt samhälle.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s