När media deklarerar att Greta Thunberg är den största svensken genom tiderna borde gemene man förstå att det är dags att börja ifrågasätta

Svensk media fortsätter dödsdansen med Greta Thunberg och försöker in i det sista hålla kvar fokus. Man skriver till exempel att Thunberg är favorit till Nobels Fredspris i rubrikerna för att indoktrinera folket att tro att Greta är den allvetande profeten som vi alla måste lyssna till, men läser man i artikeln framgår det tydligt, precis som jag skrev tidigare i veckan, att Greta inte är favorit utan några helt andra personer samt att det enbart möjligtvis är organisationen Fridays for Future som skulle kunna ha en chans men de är ändå inte bland toppfavoriterna. Således återigen vilseledande propaganda.

I DN anklagar Peter Wolodarski Miljöpartiet för att inte göra tillräckligt för att få partiet att växa i Sverige när de gröna är så framgångsrika utomlands och i Expressen gör Alex Schulman som vanligt sitt bästa för att framhäva sig själv i ännu en krönika. Förutom att berätta att han och hans bror var på väg till Greta med mat när hon i början satt och demonstrerade ensam med sitt plakat på gatan, så gör han sitt bästa för att sätta Greta på piedestal. Han proklamerar att hon är den just nu största levande svensken – större än Zlatan, Björn Borg och Robyn. Korkskallen har gått på hela lögnen och tror på fullaste allvar att det är hon, den lilla flickan, som ensam skapat denna hype världen över. Han påstår till och med att Greta är större än Heliga Birgitta och Hammarskjöld samt skriver i text att ingen är större än Greta!

Han verkar helt ha missat alla avslöjanden den senaste tiden om att allt är uppgjort med hjälp av andra krafter – eller så vill han och hans tidningskollegor inte kännas vid detta eftersom ett sådant nederlag skulle innebära att man får färre klick och den heliga kon inte kan användas för att sälja fler lösnummer!

Om man tidigare var tveksam till om statsstyrd media har en agenda så borde detta vara en ögonöppnare.

Det hade varit intressant att se hur Schulman själv lever för att påverka klimatet så lite som möjligt – jag misstänker att han inte kastat mobilen och paddan på soptippen samt övergått till helvegetarisk kost med inriktning på baljväxter och bönor. Jag tror inte heller han enbart handlar begagnade kläder framöver eller att han slutar flyga och köra bil för gott.

Det är skrämmande att en välbetald journalist på en av landets största tidningar inte vet bättre än att skriva en så urbota dum text och att chefredaktören godkänt eländet säger ännu mer.

Tyvärr var detta bara ett exempel ur mängden och denna idioti genomsyrar hela den svenska mediekoncernen. Man är inte för ett ögonblick beredd på att låta riktiga forskare komma till tals och presentera väl underbyggda studier och fakta som motsäger det politiska organet IPCC:s klimatalarmism, som i sin tur utnyttjas av klimataktivister och globalister som vill tjäna pengar på lögnen att världen kommer att gå under om åtta år.

Otaliga forskare pekar på att IPCC faktiskt inte kan säkerställa att koldioxidutsläppen påverkar klimatet, men de får inte komma till tals och sådan information är inget som man vill föra fram här i Sverige för det skulle kunna få folk att ifrågasätta hela klimatbluffen och skåda kejsaren utan kläder!

Frågan är om inte hela Parisavtalet kommer att falla till slut? Det är vad vissa tror i alla fall. Jag undrar hur många som vet att Kina som har högst kolutsläpp av alla världens länder får fortsätta släppa ut lika mycket, men dessutom får man år 2030 fortfarande släppa ut lika mycket och faktiskt ännu mer, så under denna tid kommer Kina att ha fördubblat sina utsläpp. Samma sak för Indien och varför ska då resten av världen kämpa med att minska sina utsläpp när de stora länderna ökar sina? Hur ska det rädda klimatet?

Samtidigt tjänar globalisterna biljoner på detta spektakel! Se gärna filmen nedan om du inte redan gjort det. Den visar precis hur det går till – temperaturförändringen är överdriven, IPCC är politiskt styrda och globalistera tjänar multum. Vad tycker vi som får betala det högsta priset i form av skatter, avgifter och panikslagna barn om detta?

#vaknasverige
#avslöjabluffen

9 reaktioner till “När media deklarerar att Greta Thunberg är den största svensken genom tiderna borde gemene man förstå att det är dags att börja ifrågasätta

 1. Att leva i en påhittad verklighet där politiker, makthavare och media hela tiden översvämmar oss med lögner och fabricerade ”sanningar” är sannerligen en erfarenhet som påminner om den Alice hade när hon trillade ner genom kaninhålet!

  Gillad av 1 person

 2. Fysikens lagar säger bland annat att en kraft alltid har en motkraft och över tid kommer dessa att vara jämnstarka.Just nu ser vi dock hur ondskans axelmakter(MSM) börjar tappa kraften.Det blir så när man beljuger folket.Man har bäddat för helt andra krafter.En god motkraft.Det är dags att skicka in smutset i garderoben varifrån de en gång kom.

  Gillad av 1 person

 3. Inget förvånar mig längre i landet uppochner.
  Det går faktiskt att dra vissa paralleller med häxjakten under 1600-talet, där ”bevisningen” ofta byggde på vittnesmål från barn.
  Jag måste också få säga att jag är imponerad av ditt oförtröttliga engagemang i samhällsfrågor, där du har uteslutande sunda åsikter.

  Gillad av 2 personer

 4. Revolutionen äter sina egna barn, har visst någon sagt någon gång. Tänkte på det när jag såg en artikel i Newshub idag. Greta kommer slutligen att sänkas för att hon har fel hudfärg. Hon är för vit. Hoppas att någon plockar upp det arma barnet och tröstar henne när det sker. Föräldrarna verkar inte överdrivet intresserade av den saken och inte entouraget som lever på henne heller.
  https://www.newshub.co.nz/home/world/2019/10/supporting-greta-thunberg-is-evidence-of-white-supremacy-activists-claim.html

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s