Har Sverige stake nog att vara först i Europa att börja utvisa människor till Syrien? Tveksamt!

Se där – plötsligt händer det, eller så är det redan den 1 april! Migrationsverket ska hursomhelst utarbeta en praxis för att börja utvisa människor till Syrien.

Tänk att för ett år sedan var bara tanken på något liknande likvärdigt med nazism och främlingsfientlighet, men nu när S plötsligt börjat vända kappan efter vinden är det annat ljud i källan. Det är klart att när avsändaren är ”politiskt korrekt” så är väl allt godtagbart i hycklarnas högborg Sverige!

Då kan vi således de närmaste månaderna räkna med propaganda från såväl media som vänsterpolitiker om hur inhumant Sverige beter sig genom att skicka människor till denna ”krigszon” – trots att man är på god väg att återuppbygga landet och den syriska regeringen kallat hem sitt folk. Vi ska inte heller förglömma att många asylsökande kastat sina pass vid gränsen och uppgett att de kommer från Syrien eftersom alla migranter därifrån fick PUT.

Nu kommer otaliga debattartiklar från humanitära organisationer att publiceras, för att inte tala om demonstrationer med officiella gråterskor och så klart alla dessa debattinlägg från snyftande artister och skådespelare som går samman.

De lär organisera sig och bilda enad front mot denna totala brist på förståelse, men när stackars hårt arbetande invandrare vars arbetsgivare råkat fylla i ett papper fel eller de missat att ta ut semestern så att de läggs på högen av otaliga kompetensutvisningar, är det inte en kotte som bryr sig och det produceras på sin höjd en tidningsartikel där någon ansvarig minister säger några väl valda floskler medan vederbörande sparkas ut ur landet.

Det mest troliga scenariot är att regeringen till slut kommer att duka under för pressen – inte minst när Miljöpartiet och Centern hotar att dra sig ur regeringssammarbetet, varför alla får stanna i vanlig ordning. Ty i det här landet spelar det ingen roll om man ljuger om sin ålder eller härkomst och om man saknar skyddsskäl är det inte hela världen – ALLA är välkomna att bosätta sig här och bli försörjd resten av livet på skattebetalarnas bekostnad. Willkommen bei uns!

Varsågoda naiva godhetsknarkare som inte förmår tänka med huvudet framför hjärtat – scenen är er!

#onlyinsweden

https://omni.se/sverige-kan-bli-forst-med-att-utvisa-till-syrien/a/y3y1ge

3 reaktioner till “Har Sverige stake nog att vara först i Europa att börja utvisa människor till Syrien? Tveksamt!

  1. Att andra länder skulle titta på och följa efter Sveriges beslut i frågan tror jag inte så mycket på. Det smartaste som andra länder kan göra är att göra precis det motsatta, det verkar vara ett mer vinnande koncept. Sverige ett föregångsland, tveksamt.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s