Efter gårdagens rappakalja pratade idag en sann patriot om den hårda verkligheten som den svenska regeringen inte vill kännas vid

Efter gårdagens märkliga uppträdande av Greta Thunberg är Sverige delat i två läger – för eller emot Greta, där klimatalarmisterna anklagar sina meningsmotståndare för att sprida hat mot Greta när det inte alls handlar om det utan snarare att kritisera det smutsiga maskineriet bakom som skor sig rejält på detta spektakel. Som om inte den osmakliga media-hypen vore nog, så passar dessutom diverse politiker, som exempelvis Centerpartiets Annie Lööf, på att ta politiska poäng och ”försvara” Greta samtidigt som man pekar finger åt de som tycker annorlunda, som man stämplar som ”hatare”.

Idag talade USA:s president Donald Trump i FN och hyllade nationalism, kritiserade massinvandring, uppmanade andra länder till att skydda sina gränser och sitt folk samt fördömde globalism, vilket var en förlösning att ta del av istället för gårdagens rappakalja som framkallade både det ena och det andra hos många av oss.

”Liksom mitt älskade land har varje nation representerad i denna sal en ärofylld historia, en kultur och ett arv som är värt att försvara och hylla och som ger oss vår enskilda potential och styrka. Den fria världen måste omfamna sitt nationella fundament. Inga försök får göras för att radera eller ersätta det. När man undergräver gränssäkerheten undergräver man mänskliga rättigheter och värdighet. Många länder här idag har stora utmaningar med okontrollerad invandring. Men var och en av er har den absoluta rätten att skydda era gränser och det gör naturligtvis mitt land också. Över hela denna fantastiska planet är sanningen öppen att beskåda. Om du vill ha frihet, var stolt över ditt land. Om du vill ha demokrati, håll fast vid din suveränitet. Och om du vill ha fred, älska ditt land. Kloka ledare sätter alltid sitt folk och sitt land först. Framtiden tillhör inte globalister utan framtiden tillhör patrioter. Framtiden tillhör suveräna och självständiga nationer, som skyddar sina medborgare, respekterar sina grannar och hedrar de egenskaper som gör varje land unikt. Socialism och kommunism handlar inte om rättvisa. Det handlar inte om jämlikhet. Det handlar inte om att lyfta de fattiga och det handlar verkligen inte om landets bästa. Socialism och kommunism handlar bara om en sak: makt för den härskande klassen. USA kommer aldrig bli socialistiskt. Socialism och kommunism har dödat 100 miljoner människor. I dag har jag ett meddelande till de öppna gränser-aktivister som sveper in sig själva i en retorik av social rättvisa: Er policy är inte rättvis, den är grym och ond.”

Att vår svenska regering skulle sätta sitt folk och sitt land först kan vi bara drömma om – det enda de sätter först är sitt eget ego och den egna portmonnän!

Trump gör en del dåliga saker som i princip alla världsledare gör, men han bidrager också med många bra saker för sitt land – saker som aldrig når svenska ögon tack vare medias tillrättalagda bild som består av 100% svartmålning från morgon till kväll.

En bekant till mig var nyligen på en resa i USA och sade till mig efteråt att Trump faktiskt gör mycket gott och är populär bland amerikanarna, men det är konstigt att man aldrig hör om det här i Sverige… tacka statsstyrd media för det, vars största skräck för övrigt är att Trump vinner presidentvalet på nytt och det är jag rätt övertygad om att han gör, så dagen efter ska jag njuta av att veta hur hårt det svider i PK-elitens skinn!

#geossentrumpsådetblirordningpåtorpet
#denvinkladenyhetsrapporteringenindoktrinerarallaatttyckarätt

PATRIOTS

2 reaktioner till “Efter gårdagens rappakalja pratade idag en sann patriot om den hårda verkligheten som den svenska regeringen inte vill kännas vid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s