Lärare och pedagoger – bojkotta Superhjälparna och sluta normalisera slöja på barn

Toalettskyltar och annat material med bilder på flickor i hijab saluförs på superhjalparna.se till skolor över hela landet. Bojkotta företaget istället för att bejaka kvinnoförtryck redan i skolåldern!

#införslöjförbudiskolan

2 reaktioner till “Lärare och pedagoger – bojkotta Superhjälparna och sluta normalisera slöja på barn

  1. Måste inte material som används av skolorna i undervisningen vara godkänt av skolverket? Gratis är hennes material inte och man kan undra hur inköpen görs till skolorna? Är det rektor som gör inköp eller är det kommun? Det verkar att vara ett skumt upplägg iom den slutna gruppen.Kommer osökt att tänka på Uppdrag Gransknings reportage om kommubernas inköp av vägsalt.Är det månnen en parallell till detta tramset som hon erbjuder skolorna?

    Gillad av 1 person

  2. Hon är så klart smart som har hittat en egen nisch att tjäna pengar på. Hon tycks inte vara det minsta medveten om att hon stödjer förtryck av flickor. Samt att hon diskriminerar flickor utan sitt religiösa skynke över huvudet!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s