Lärare och pedagoger – bojkotta Superhjälparna och sluta normalisera slöja på barn

Toalettskyltar och annat material med bilder på flickor i hijab saluförs på superhjalparna.se till skolor över hela landet. Bojkotta företaget istället för att bejaka kvinnoförtryck redan i skolåldern!

#införslöjförbudiskolan

En reaktion till “Lärare och pedagoger – bojkotta Superhjälparna och sluta normalisera slöja på barn

  1. Måste inte material som används av skolorna i undervisningen vara godkänt av skolverket? Gratis är hennes material inte och man kan undra hur inköpen görs till skolorna? Är det rektor som gör inköp eller är det kommun? Det verkar att vara ett skumt upplägg iom den slutna gruppen.Kommer osökt att tänka på Uppdrag Gransknings reportage om kommubernas inköp av vägsalt.Är det månnen en parallell till detta tramset som hon erbjuder skolorna?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s