Det finns snart ingenting som förvånar mig längre

Jag är rejält trött på allt – regeringens höstbudget som blottar kommunernas ekonomiska bekymmer i princip överallt i Sverige, den grova eskalerande kriminaliteten som vår regering gör allt för lite för att stoppa, den pågående islamiseringen, kliamtalarmismen med dess sektliknande tillbedjare, en skola i fritt fall med lärare som agerar aktivister, censur och begränsad yttrandefrihet, statsstyrd media, faktaresistenta meningsmotståndare, vårdsektorn som kämpar på med allt färre resurser, våra äldre som behandlas uselt på ålderns höst och maktgiriga politiker som gör sitt bästa för att roffa åt sig så mycket som möjligt istället för att främst tänka på medborgarna som är deras egentliga uppdrag.

Ignoransen är total från såväl våra makthavare som de politiskt korrekta medborgarna som varje dag rätar in i sig i ledet och glatt öppnar plånboken för än det ena, än det andra dumma påhittet för att få in nya skatteintäkter. Sveriges förfall har gått så långt att snart finns det inget som förvånar mig längre och det är inte särskilt konstigt att det känns som att man tappar gnistan ibland, som nu de senaste dagarna.

Jag hoppas att min inre glöd återkommer inom kort och som tur är innebär varje ny dag nya möjligheter. Eller som min vän foliehatten så muntert brukar uttrycka det: ”det är aldrig för sent att ge upp”… men ge upp ingår inte i mitt vokabulär!

sleep

2 reaktioner till “Det finns snart ingenting som förvånar mig längre

  1. Tyvärr är vi under attack utan att folket förstår vad som händer..
    Allt denna misär vi nu ser är planerad sen länge, så ja, våra politiker är köpta, inget snack om saken längre.

    Hela Sverige ska sänkas totalt.

    Befolkningen är programerad att inte se..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s