Ny undersökning visar att barn i moskéskolor i Nederländerna lär sig grunderna i sharia där människor som inte delar deras religiösa uppfattning förtjänar att dö

En gemensam undersökning som genomförts i olika åldersgrupper av de holländska tidningarna Nieuwsuur och NRC, som även delvis bygger på uppgifter från underrättelsetjänsten AIVD, visar att Salafismen som är en fundamentalistisk lära inom islam växer i landets muslimska skolor. Barn i Nederländerna som går i de runt 50 muslimska skolor över hela landet som drivs av fundamentalister, får bland annat lära sig att människor med annan religiös tro förtjänar att dö samt att de ska vända ryggen åt det holländska samhällets värderingar
 
Bland de böcker som används i undervisningen som distribuerats till 44 skolor, finns till exempel ett kapitel om homosexualitet och med hjälp av en våldsam text från Koranen lär sig barn att Allah förstörde ett helt folk eftersom homosexualitet fanns där. På det viset vill man illustrera förbudet i islam om att ha sex med någon av samma kön. Även transpersoner förekommer i texten, där man anger att könsbyte inte är tillåtet och att ”Allah förbannade” pojkar som vill se ut som flickor samt vice versa. Pojkar och flickor får heller inte titta på varandra eller bära samma kläder som ”otrogna”.
 
I det stora hela handlar det om att glorifiera straffen för de som bryter mot sharialagar, inklusive homosexuella och andra ”fiender”. Barnen ombads att svara på flera frågor om lämplig bestraffning – inklusive piskning, stening och halshuggning med svärd. Vid några av skolorna uppmanades barn att lämna Nederländerna och istället bege sig till andra muslimska länder.
 
Pedagogikprofessorn Micha de Winter vid Utrecht Universitet, pekar på att dessa barn inte får lära sig att tänka kritiskt samt fatta egna beslut eftersom textboken tydligt specificerar hur de skall leva och vad de inte får göra.
 
Det är lätt att dra paralleller till Sverige eftersom vi har gott om salafistiska moskéer som godkänts av de rödgröna krafterna runt om i landets kommuner under de senaste åren, trots att de varit fullt medvetna om vad det innebär samt att grannar protesterat mot beslutet. Religiösa friskolor och koranskolor har vi också gott om så det är fullt möjligt att liknande undervisning sker i Sverige.
 
Det är så här man indoktrinerar unga sinnen att hata och bli jihadister, något Sverige är särskilt duktiga på att få fram, vilket bland annat visade sig i kampen mot IS-terroristerna.
 
Att Sverige blivit ett mecka för extremister är mycket oroväckande och såväl svenska folket som sekulariserade muslimer är de stora förlorarna i slutändan tack vare att vi begåvats med politiker utan kurage, men det händer alldeles för lite på den här fronten och istället för att mota Olle i grind så understödjer vi istället fanatikerna.
 
Värst av allt är dock våra politiker som står handfallna och påstår att de varit naiva samtidigt som de hoppas på att vi ska ha glömt allting lagom till nästa val!
 
#förbjudreligiösafriskolor
#slutavaranaiva
#onlyinsweden
 
Turkish mosque

2 reaktioner till “Ny undersökning visar att barn i moskéskolor i Nederländerna lär sig grunderna i sharia där människor som inte delar deras religiösa uppfattning förtjänar att dö

  1. Kunde man inte räknat ut detta för ca 30 år sedan, så är bevisligen Europas politiker en samling idioter alt. korrupta svin. Gissar på både och, men var i helvete är ”journalisterna” som ska vara samhällets observatörer?

    Gillad av 1 person

  2. Politikerna behöver inte ens hoppas att ”vi” har glömt allt till nästa val. De vet sedan länge att det är så. Litet valfläsk, litet valser, litet påhittade skandaler och litet fiffel i vallokalerna så är saken biff. De nya muslimska partierna kommer att ta en del röster från vänstern men räkna med att JÖK-partierna lägger sig platt för att hindra SD från att få inflytande. Har vi tur blir SD största parti men mina förhoppningar är små.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s