Ännu en dag i det nya Sverige

Skjutningar och sprängningar är ett av vårt lands största problem deklarerade statsminister Stefan Löfvén nyligen och efter att ha haft partiöverskridande samtal om hur man ska stoppa gängkriminaliteten som härjar på gator och torg tillsammans med alla folkvalda riksdagspartier utom ett, är det uppenbart att det inte finns någon kraft bakom orden och att regeringen inte menar allvar med sina tomma löften om krafttag som ständigt upprepas men aldrig implementeras.

Under natten brann det bilar i Tomelilla och Veberöd, ett försök till mordbrand i bostadshus i Malmö samt det rapporteras att flera män har rymt från förvaret i Märsta. Igår kunde man även läsa om en kvinna som var ute och rastade sin hund tidigt på morgonen och blev våldtagen. Allt bara flyter på och man blir mer och mer avtrubbad. Häromdagen blev det stora rubriker när en advokat blev skjuten och jag erkänner att jag knappt reagerade.

För våra barn blir det här vardag och de fostras in i ett våldsamt samhälle där bristen på respekt för såväl människor och myndigheter som andras egendom genomsyrar nationen.

Det nya Sverige levererar varje dag!

#onlyinsweden

4 reaktioner till “Ännu en dag i det nya Sverige

  1. Det kan svårligen kännas bra om ett lands högsta företrädare varken är uppriktiga eller talar sanning. Hoppas verkligen att man får reda på hur det egentligen är, helst igår.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s