När multikulti slutar vara ett trevligt inslag i vardagen

Tidigare i år fastslogs det att svenskar har blivit en minoritet i Malmö och efter att ha tillbringat en kväll med att vandra runt i citykärnan kan jag intyga att det stämmer väl överens med verkligheten. Tyvärr är det idel personer med icke svenskt ursprung som dominerar stadsbilden och jag tror inte jag är ensam om att tycka att multikulti har slutat att vara ett exotiskt och trevligt inslag i vardagen.

Eftersom jag själv inte har svenska rötter så borde jag inte yttra mig, men jag måste erkänna att det är en sorglig utveckling när svenskar är på väg att bli minoritet i sitt eget land och ingen i maktposition reagerar.

När min far kom till Sverige från Ungern på 1950-talet så ansågs han vara både söt och exotisk med sitt svarta hår och mörka ögon, men snart har det gått så långt att blonda barn med blå ögon är en exotisk företeelse i det nya Sverige.

En bekant åkte för övrigt lokalbuss i Östergötland häromdagen och kände det som om han var en främling i sitt eget land. Förutom kvinnan i tältet på bilden, så var snedfördelningen uppenbar – 4 européer, 4 afrikaner och 17 från Syrien, Pakistan och diverse arabländer. Vederbörande upplevde att det till och med är fler européer i kollektivtrafiken i Hong Kong än vad som går att upprinna på lokalbussen mellan två tätorter i Sverige.

Det kan väl inte ha varit våra makthavares ursprungliga avsikt att det skulle bli så här när man en gång i tiden startade upp det här mänskliga experimentet som Sverige alltmer framstår som, men likväl är såväl svenskar som invandrare förlorare och våra maktgalna politiker har inte för avsikt att dra i handbromsen oavsett hur illa det blir för det kuvade folket, utan här ska fyllas på till bristningsgränsen samt mer därtill!

#detnyasverige
#främlingisittegetland
#närärdetnog

6 reaktioner till “När multikulti slutar vara ett trevligt inslag i vardagen

 1. Tyvärr är bilden likadan i många av Sveriges städer. Men jag kan inte låta bli att tänka vad de kostar oss varje dag i onödiga pengar.
  De får avslag efter avslag. Men staten betalar uppehälle och advokatkostnader. De kommer hit föder fem barn utan att behöva gå ut och jobba. Och vi betalar deras bostad. Möbler. Mat. Dagis. Skola. Kläder . Vi bygger skolor och fritids för deras barn inte för våra. de får tolkhjälp i all evighet. de har hemspråk. Massa myndigheter och annat som endast flyktingar och invandrare behöver.
  Samtidigt som skolan avslår bussbiljetter till funktionshindrade med orden. Att man får skaffa sig en privat försäkring.
  All bidrag har en tidsbegränsning men när flyktingarna får det så gäller det för evigt. Hur många hundra tusentals flyktingbarn är vi tvungna att försörja för deras mödrar sitter hemma och lever lyx

  Ingen svensk kvinna får sitta hemma och dega och få bidrag.

  Tre trafikolyckor och fyra gånger canser och tvingas jobba och min man har aldrig fått vabb dagar.

  Det Sverige vi lever i nu är flyktingarnas paradis och vi svenskar är slavar. Jag skulle ge mig av direkt om något annat land erbjöd samma lyxliv till oss svenskar.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s