Idel ros till Wallström efter avgångsbeskedet men få törs skriva om baksidan

Man kan nästan undra om landets samlade ledarskribenter på de stora tidningarna fått betalt för att skriva om hur duktig Margot Wallström var och hur mycket hon gjort för Sverigebilden. Jag kan inte uppfatta att någon öppet vågar kritisera ministern som de facto gett landet dåligt rykte utomlands, utan alla jamsar med och beklagar sig över hur regeringen nu förlorar sin mest färgstarka minister. Löfvén påstår dessutom som grädde på moset att hon stått upp för jämställdheten, jämlikheten, diplomatin och freden – ett riktigt hån skulle jag vilja påstå!

Nedanstående reaktion är från en Facebookvän som dök upp i flödet och visar verkligen hycklarna Wallström och Löfvén från deras rätta sida!

________________________________

”Äntligen 🇸🇪 Sveriges utrikesminister Margot Wallström avgår!
Som politiker måste man våga stå upp för sanningen. Man måste stå upp för de svaga. Man måste våga kalla saker och ting för sitt rätta namn. Inget av detta vågade Margot Wallström göra.

Margot Wallström har, tillsammans med statsministern Stefan Löfven, ljugit för över 150 000 svenska ättlingar till folkmordet Seyfo 1915. De förnekar att över 2 miljoner kristna syrianer/assyrier/kaldéer, armenier och pontiska greker mördades brutalt i Osmanska riket. De förnekar att mina förfäder slaktats. Hon vågar inte kalla det för folkmord. Hon vågar knappt prata om det.

Under valrörelsen 2014 lovade Stefan Löfven att erkänna folkmordet 1915 om han blev vald till statsminister. När han i maj 2018 bröt sitt vallöfte riktades hård kritik mot Socialdemokraterna. Partiet skickade Margot Wallström till Södertälje för att träffa och diskutera med berörda folkgrupper. Detta för att lugna ner situationen inför valet 2018 och ge nya politiska åtgärder och löften som hon senare inte skulle hålla. Wallström och Löfven gick emot riksdagsbeslutet från 2010 som säger att det var ett folkmord och inget annat.

Detta var inte det enda som hon svek. Vart var utrikesministern när Islamiska staten våldtog och mördade kvinnorna i Irak och Syrien? Vart var du Margot Wallström när terroristerna försökte utrotade mitt folk? Denna gång framför ögonen på dig, men du valde att blunda. Du förnekar även denna gång att det var ett folkmord på kristna.

Jag och tusentals ättlingar kommer inte glömma Stefan Löfvens och Margot Wallströms svek. Sanningen kommer att segra en dag.”

5 reaktioner till “Idel ros till Wallström efter avgångsbeskedet men få törs skriva om baksidan

  1. Sverigebilden är en fasad som ska vara välputsad för att landet ska verka som bra, för folk utomlands. Men bakom fasaden finns verkligheten och det är den som räknas för de flesta människorna som tillbringar sin tid här. Verkligheten är för de flesta både viktigare och sannare än bilden av Sverige. Samtidigt som man kan få intrycket av att bilden av Sverige är viktigast för de som leder landet, Sverigebilden är på sätt och vis betyget av deras insats. Min åsikt, som kan vara fel.

    Gillad av 3 personer

  2. På ulsansblog.wordpress.com
    Finns en artikel som påstår att några minuter efter meddelandet om Margots avgång så började kritiken komma emot henne. Meddela gärna vad du tycker, och om du hittar den.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s