Vi betalar deras löner och de kan inte ens utföra sitt förbannade jobb!

Grattis, här kommer min första kattbild – men inte för att den är söt utan för att jag är arg och den symboliserar hur jag känner mig just nu!

Målet för min ilska är den vänsterpartistiska riksdagsledamoten Linda Westerlund Snecker. Jag har följt hennes sida ett tag eftersom hon hade en vettig åsikt om skolan i våras och sedan tyckte jag att det var lite kul att hon också kommer från Norrköping.

Hon har flera gånger indikerat att hon ogillar högerpolitik och särskilt Sverigedemokrater i olika inlägg, men igår tog hon steget ut och cementerade verkligen sin åsikt genom att jubla över regeringens beslut att inte bjuda in SD till de partiöverskridande samtalen om hur man ska stoppa gängkriminaliteten. Detta föranledde givetvis att jag ifrågasatte om hon var seriös när hon stödjer beslutet att dissa över 17% av landets befolkning i en så pass viktig fråga, varav en vänstervriden man skriver att ”ett rasse/nazze parti INTE ska vara med i förhandlingarna”. När jag frågade på vilket sätt SD är rasister och nazister får jag som förväntat inga argument som stödjer detta påstående.

Då ger sig riksdagsledamot Snecker in i matchen och länkar till ”Sverigedemokraternas historia” på Wikipeida, varpå jag deklarerar att jag känner till SD:s historia precis som jag även vet att Centerns, Socialdemokraternas och Vänsterpartiet Kommunisternas historia inte är särskilt vacker. Jag kritiserade henne även för att som riksdagsledamot peka finger åt ett demokratiskt invalt parti som snart suttit i tio år i riksdagen och samtidigt trampa på en stor del av Sveriges befolkning.

Det var dock droppen för henne som ifrågasatte vad jag gör i hennes kommentarsfält där jag kräver att hon ska behöva förklara för mig varför SD är ett främlingsfientligt och rasistiskt parti, sedan bad hon mig lämna hennes sida.

Det är verkligen ingen förlust att slippa se hennes inlägg, men det jag stör mig på är att hon vägrar bemöta väljarnas frågor. Det är nämligen vi hårt arbetande skattebetalare som förser henne med den alldeles för höga lönen och alla förmåner som betalning för att de ska agera som folkets förlängda arm! Men tacken man får är en spark där bak om man inte tycker politiskt korrekt enligt deras mått mätt.

Jag är inget större fan av Sverigedemokraterna som parti och som ni vet hyser jag inga varma känslor för något annat parti heller, men jag anser att alla ska få komma till tals oavsett politisk färgning och jag ogillar starkt att man inte vill stå till svars för de anklagelser man vräker ur sig.

Det ska tilläggas att Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt tidigare idag delade ett inlägg om Ivar Arpis uppmaning om återvandring, där han pekade ut Arpi som rasist. Jag kommenterade även på detta och ifrågasatte V:s seriositet, men Sjöstedt har inte replikerat.

Jag trodde i min enfald att Dinamarca tog med sig det mesta av lorten när hon lämnade sina riksdagsuppdrag, men jag hade fel. Linda Westerlund Snecker är dock på intet sätt ensam om sin nonchalanta attityd och visst har hon rätt i att ”det inte finns något krav på att man ska behöva samtala eller förhandla med någon person eller något parti för att dem innehar parlamentariska uppdrag”, men man måste väl för tusan kunna föra demokratiska samtal med folkvalda partier – särskilt i en så viktig fråga?! Att aktivt utesluta människor som inte hyser samma åsikt som en själv är helt främmande och hör inte hemma i en demokrati.

Det är många riksdagsledamöter där ute som borde ta sig en rejäl funderare över sitt uppdrag – att vägra prata med väljare eller partiföreträdare med meningsskiljaktigheter hör inte hemma i Sveriges riksdag 2019, särskilt inte med de höga lönerna som de har och med tanke på det tillstånd som landet befinner sig i så är det rent ut sagt skamligt att vi har politiker som fortfarande sitter kvar i sandlådan!
#vänsterpartietärhycklare
#attlyssnapåväljarnaäraocho
#klivnerfrånerahögahästarochvågatadebatten

cat

15 reaktioner till “Vi betalar deras löner och de kan inte ens utföra sitt förbannade jobb!

 1. Skrämmande, men tyvärr kommer de jäklarna undan med det.
  Svensken borde sluta betala skatt och köra med civil olydnad, för vad fan får vi för pengarna!

  Gilla

 2. Har inte mycket till övers för varken Linda Westerlund Snecker eller Jonas Sjöstedt i Vänsterpartiet.
  Då har Jonas Sjöstedt missat att återvandring är i själva verkets Migrationsverkets uppdrag och är inte rasism.

  Gillad av 3 personer

 3. Alla svenska politiker skulle tvingas skriva på ett papper där de łovar att jobba för Sveriges bästa och svenska folket bästa. Och alla deras extra förmåner som de gett sig själva ska tas bort och återbetala.

  För de sista tre årtionden har de möjligt gjort massa korruption och bedrägerier. Och massinvandring.
  Som gjort svenska folket fattigt. Inget annat land i världen tar 70 procent av vad du tjänar och ger till kriminella och illigal människor samtidigt som våra gamla svälter ihjäl.
  När man skyller på fler gamla människor kostar.
  Menar de att en människa som jobbat i 40-50 år inte betalat mer än nog för sin ålderdom.
  De skyller på våra gamla men det är de som kommer hit och aldrig jobbar som kostar hundratals gånger mer.

  Vad tror dom en flyktings advokatkostnader för flera avslag kostar. Jo mer än vad vi kommer få för hela vårt liv.
  Våra advokater vill nog ha fler flyktingar och alla andra som tjänat miljontals kronor på dem och säkert ingår våra politiker i det gänget
  Vi kommer aldrig få en politiker med sunt förnuft för de som är utser politikerna är politiker utan sunt förnuft.

  Ingen normal människa skulle tänka sig att tullen inte får beslag ta smuggelgods. Det är nog vad vi vanligt folk
  Utgått var en av deras huvud uppgifter. Men inte i Sverige här ska vi fria alla kriminella och plundra alla hedliga människor.
  Vi får inget svar för de har inget ansvar.

  Gillad av 3 personer

 4. Sverige befinner sig i ett så pass allvarligt läge att man som regering måste vara lyhörd och lyssna på alla.Lösningarna kan finnas där kanske regeringen minst anar.Ja,man blir upprörd över att det tycks vara ett större problem att samtala med alla än kriget på gatorna som skördar oskyldiga.

  Gillad av 3 personer

 5. Snecker är helt enkelt en fullfjädrad kommunist med noll respekt för fakta och åsiktsfrihet. Precis som Eli Asbati som flyttat till Sverige för att bryta ner ett fungerande samhälle. Vad dessa båda idioter gör i Sverige är obegripligt. Varför inte flytta till Kuba eller Venezuela för att vara med likasinnade obegåvade vänsterblivna idioter?

  Gillad av 1 person

 6. Snecker gjorde som bedragare gör. När hon var barnledig under riksdagsåret fick hon föräldrapeng. Så fort sommarledigheten för riksdagen inföll så ”återgick ” hon i riksdagsarbetet. När sen sommarledigheten var slut så tog hon åter barnledigt. Hon ser politikerjobbet som sin försörjning. Som inte kräver kompetens. Vilket ju passar bra då hon inte besitter någon kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden.

  Gillad av 1 person

 7. Jag mejlade Vänsterpartiets Jonas S angående Linda Snecker förfarande 2015, som uppstigersolen tar upp.

  Hej Jonas,

  Som du säkert känner till så valde din partikamrat Linda Snecker att träda i tjänst, med fullt riksdagsarvode, samma datum som riksdagen tog sommarledigt. Detta för att spara föräldradagar och därmed kunna vara hemma extra länge. Vad skulle hon då arbeta med under sommaren? Jo hon skulle skriva motioner och ett rättspolitiskt program. Vad blev resultatet?

  Noll och intet!

  Du Jonas sade själv att, ”Det är helt avgörande att Linda Snecker arbetar full tid hela sommaren. Ska man få lön så ska man arbeta minst 40 timmar i veckan så det får hon göra.”

  Så Jonas, vad avser du göra för att stävja detta? Eller anser du att detta förfarande är helt ok och att Linda ska ha lön för att inte göra någonting?

  Det är precis sådant här agerande, som din partikamrat sysslar med, som spär på det stora politikerförakt som finns hos det svenska folket. Det är inte rimligt att våra skatter ska gå till personer som beter sig som svin och som dessutom har ditt gillande. Fy fan!

  Vänsterpartiet säger att de står för en rättvis politik. Vilka floskler. Sanningen är precis tvärtom!

  Med vänlig hälsning
  Xxx
  ———————————————————————————————————————————————-
  Hej Xxx,

  Du har skrivit till Jonas Sjöstedt, som tackar för och har läst ditt mejl. Många skriver till Jonas och för att alla ska få svar måste han ta hjälp av oss på kansliet. Ber om ursäkt för sen respons från oss.

  Linda Snecker var i tjänst sex veckor i somras för att kunna skriva de motioner som rör hennes ansvarsområde. Att motionerna inte är undertecknade av henne beror på att riksdagens regler säger att motioner måste vara undertecknade av den ledamot som är i tjänst när de lämnas in.

  Med vänlig hälsning
  Jill-Marie Linder
  adm sek (V)

  ————————————————————————————————————————————————
  Det handlar om tre motioner. Att motionerna inte är undertecknad av Linda S beror förstås på att hon inte varit involverad i dessa. Follow the money.

  Motion 2015/16:53 av Torbjörn Björlund m.fl. (V)
  Undertecknade är: Torbjörn Björlund, Nooshi Dadgostar, Rossana Dinamarca, Lotta Johnsson Fornarve, Maj Karlsson, Karin Rågsjö, Mia Sydow Mölleby.

  Motion 2015/16:55 av Torbjörn Björlund m.fl. (V)
  Undertecknade är: Samma personer som ovan.

  Motion 2015/16:792 av Torbjörn Björlund m.fl. (V)
  Undertecknade är: Samma personer som ovan.

  Gillad av 2 personer

 8. Det finns till och med en uppenbar risk att man inte är ärlig om man påstår att man ska ta itu med ett stort problem och att man söker lösningar på gängkriminaliteten , men inte vill ha med alla partiers tankar och idéer i arbetet. Det kan lätt uppfattas som att politiken är viktigare än att lösa problemet, förlåt utmaningen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s