Norsk politiker menar att accepterandet av att vägra hälsa på det motsatta könet är smygislamisering

Partiledaren för norska Fremskrittspartiet, Siv Jensen, skriver idag i en krönika om smygislamiseringen som pågår i Norge.

Hon nämner bland annat en episod för två veckor sedan, då kvinnor i den terrordrabbade Al-Noor-moskén i Bærum vägrade ta kronprins Haakon i hand när han sträckte fram handen för att hälsa. I förra veckan skedde samma sak i Stortingets Utrikeskommitté, när Arbeiderpartiets Anniken Huitfeldt sträckte fram handen för att hälsa på Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif.

”Att en representant för ett islamistiskt präststyre agerar så här är en sak. Problemet är större när norrmän vägrar att handhälsa på det motsatta könet. I Norge hälsar män och kvinnor på varandra punkt. Att försöka att skapa acceptans för att inte handhälsa på kvinnor i Norge är inte att visa förståelse, det är istället jämställdhet i omvänd riktning. Det är det här som är essensen när jag har prata om smygislamisering. Att vi indirekt eller direkt anpassar oss till osäkerhet och religiösa krav i förståelsens namn.”

Väl talat av Jensen! I Sverige smyger vi däremot inte med den pågående islamiseringen utan tecknen finns överallt i samhället – böneutrop, moskéer med inriktning mot radikal islam, kvinnor samt flickor i heltäckande klädsel och/eller hijab/slöja, separata badtider samt en bred acceptans för att vägra ta i hand med det motsatta könet är bara toppen på ett isberg.

Jag anklagar dock inte muslimerna som bara tar för sig av det som erbjuds – det är helt och hållet våra makthavare som bär skulden, framförallt det islamistvurmande S som har starka kopplingar till det Muslimska Brödraskapet. Bedrövligt!

https://www.aftenposten.no/norge/i/g7B9RL/Siv-Jensen-Snikislamering-a-ikke-handhilse-pa-kronprinsen
#onlyinsweden
#stoppaislamiseringen
#kvinnoförtryckhörintehemmaisverige

islamisering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s