Som medborgare har jag ett tydligt krav – inför undantagstillstånd och undvik fler offer

Se där ja, då var det Vällingbys tur att drabbas av en skottlossning under natten, vilket genererat att bland annat en kvinna är skadad. Polisen söker nu två maskerade gärningmän som flydde i en kombibil.

Hade man haft utegångsförbud efter kl 21 i särskilt utsatta områden så kanske den här typen av händelser hade kunnat minska.

Regeringen pratar om att det är oacceptabelt att civila faller offer för den grova brottsligheten som man tappat kontrollen över, men de har inga lösningar för hur de ska kunna stoppa våldsspiralen.

Mitt stalltips är att införa undantagstillstånd och på så sätt kunna skapa tillfälliga lagar så att man kan starta utrensningen av de kriminella drägg som tagit över hela områden. Utegångsförbud, visitationszoner, dagliga razzior, vattenkanoner, militärbevakning i de särskilt utsatta områdena och daglig fotpatrullering av poliser i alla svenska städer – rök ut lössen! Är de svenska medborgare och över 15 år så in med krypen bakom lås och bom – i annat fall sätts de på första bästa plan tillbaka dit de kom ifrån.

Men i Sverige är detta en orimlighet då det handlar om ”stackars ungdomar på glid” och då är det bättre med silkesvantarna trots att det visat sig göra mer ont än gott för samhället.

När det rör sig om kriminella nätverk och klaner verkar det som att man inte vågar sikta in sig på att sätta åt ledarna som får fortsätta operera i det dolda, eller är det klassificerad information som inte kommer allmänheten tillhanda?

I Tyskland har polisen ofta genomfört räder mot kriminella klaner och plockat in hjärnan bakom, eftersom det hjälper föga att klämma åt fotfolket då det alltid står en ny redo i kulisserna, men hur ofta hör man om det i Sverige?!

I januari förra året gjorde Aftonbladet en kartläggning över antalet kriminella nätverk i Sverige och fann då 76 stycken i Stockholm, Göteborg och Malmö. Totalt rör det sig om 800 personer. Det är inte lite det och troligen har det tillkommit några ytterligare under det senaste 1,5 året. Bedrövligt!

Regeringen bör avgå om man inte ämnar agera kraftfullt och effektivt för att upprätthålla medborgarnas trygghet! Jag vill ha konkreta beslut nu – inte förslag som ska ältas i månader och kanske omvandlas till beslut om tidigast ett år!

Icke att förglömma att även rikets säkerhet är hotad, då vi tack vare våra styrandes försummelse dessutom har otaliga religiösa extremister i landet som bidrager till hotbilden!

#avgåregeringen
#onlyinsweden
#övervägundantagstillstånd

Bildkälla: Aftonbladet

5 reaktioner till “Som medborgare har jag ett tydligt krav – inför undantagstillstånd och undvik fler offer

 1. Undantagstillstånd skulle behövas men våra politiker har inte den stake som krävs för att utlysa och än mindre genomföra det. Försvarsmakten skulle fixa det men inte utan statskupp och det vill jag inte vara med om. Tyvärr tror jag att vi närmar oss en situation liknande vad vi tidigare har sett på Balkan och i Libanon. Läs gårdagens Ledarsidor: https://ledarsidorna.se/2019/08/den-lille-mannen-bakom-sitt-stora-skrivbord/

  Gillad av 1 person

 2. Polisen vet nog ganska bra var ”lössen” finns och även vilken ”pecking order” som gäller, alltså vilka huvudmännen i klanerna är som driver hela spektaklet. Problemet är den svenska lagstiftningen. Polisen måste sitta och väta på att någon blir mördad eller skjuten för att kunna agera. Man får inte agera preventivt, även om man väl vet var ”spindeln” sitter i nätet. Detta är precis en kopia av vad som hände i Xinjiang. Polisen där kartlade ”lössen”, internerade kärnan i förebyggande syfte, kanske bara ett hundratal personer, sedan satte ”svansen” i avradikalisering och utbildning. Det har fungerat utmärkt. Inga skjutningar på flera år eller terrorattacker, och allmänheten är överlyckliga, men även de omkring 2,000 som avradikaliseras. Det blir ett bättre och ordnat liv. Svensk lagstiftning och rättsväsende tillåter inte det, och inte heller de svenska ”funktionsnedsatta” politikerna som inte agerar utan bara pratar.

  Gilla

 3. Funktionsnedsatta människor vill inte bli jämförda med hjärndöda politiker.

  Det finns inte många människor som inte insett att politikerna betalar och skyddar de vidrigaste och mest kriminella människorna från hela världen.med skattepengar de plundrar från hedliga och ärliga svenskar.

  De har förrått och förstört Sverige men gör allt för att tysta ned och förnekar allt.
  Kejsarens nya kläder är politikerna. Totalt floppade

  Det är bara dem som inte ser det folk har varnat för i 20 år. Men de var duktiga på att avsätta
  och tysta ned dem som hade rätt.

  Flyktingarna får höga myndighets jobb utan utbildning bara för att de är flyktingar.
  Vad händer när politikerna sparkar all svensk kunnig personal och byter ut dem mot outbildade islamister.
  Sverige blir det nya Syrien.
  Svenskar behöver tolk hjälp för att kunna gå till Svenska myndigheter för de anställda kan varken prata. Skriva eller läsa.
  Snart har vi de muslimska brödraskapet i regeringen. Och svenskarna tvingas flytta från landet eller är det vi som får städa deras skitiga hem.
  Alla svenska politiker de senaste 30 åren diskriminerat Svenska folket och köpt flyktingarna lyx liv.
  Politikerna är skyldiga till allt som händer. Alla mord, våldtäkter, bränder.
  Och när de säger att vi alla har ett ansvar så snackar de så mycket. …. Så de tror sig själva.
  Majoriteten av Svenska folket har insett problemen för 30 år sedan. Men de hjärndöda politikerna fattar fortfarande inte.
  Kanske är de anafabeter

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s