Säpo varnar för högerextremt våld men undviker att tala om orsakerna

Säpo går nu ut med en varning för ökat högerextremt våld eftersom vit makt-miljön växer och risken ökar för att individer kan inspireras att begå attentat eller grova våldsbrott.

Man nämner dock ingenting om orsakerna till denna utveckling, där våra syltryggar till politiker bär ett stort ansvar i och med tystnadskulturen som man drivit fram det senaste decenniet vilket bidragit till såväl en ökad polarisering som främlingsfientlighet där många medborgare känner att makthavarna inte lyssnar på deras åsikter. Dessutom har deras strategi att stämpla alla regimkritiker som vågar ifrågasätta det politiska styret, där konsekvenserna av den oansvariga migrationspolitiken ligger som ett mögligt täcke över hela landet, slagit tillbaka rejält!

Men i Sverige ställs varken ansvariga ministrar eller tjänstemän mot väggen när de begått något fel, utan istället belönas man med nya politiska uppdrag – vilket är genomgående hos i princip alla partier. Det blir således svenska folket som får ta smällen när våra politikers misslyckande sätter rikets säkerhet på spel.

Det är även intressant att notera att hotet från radikal islam, som Säpo tidigare i år pekade ut som det största hotet mot Sverige, inte nämns i detta sammanhang – det handlar helt klart om att vilseleda genom fokusförflyttning.

Vill man komma tillrätta med det växande problemet med extremister så bör man erkänna grundproblemet först och börja arbeta därifrån. Att byta ut den dåraktiga regeringen och rensa upp i övriga partiers partistyrelser hade varit en bra början. Vill man åstadkomma förändring gäller det att leta upp ryggraden, börja använda sitt sunda förnuft och våga tänka utanför boxen!

#onlyinsweden

Källa: TT

3 reaktioner till “Säpo varnar för högerextremt våld men undviker att tala om orsakerna

  1. Glöm inte att SÄPO är en av elitens propagandakanaler. Man ylar om ”högerextremt våld” medan verkligheten är faran för vänsterextremt våld från AFA, aka Antifa, vilken USA nu överväger att terrorklassa. Svenska AFA är en ”firma” i den extrema vänstergrupperingen EXPO/AFA/RG. Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, har i en utredning klart fastslagit att trots att det på ytan är tre olika enheter är det i verkligheten en enda organisation, som dessutom har sitt eget program på statliga media, Trolljägarna. Det är inte vit makt-miljön som är faran, det är vänsterextremismen. Efter dådet i Christchurch förbjöd myndigheterna allmänheten att inneha, läsa eller dela förövarens manifest. Jag har läst det, och hittar inget alls om någon ”vit makt-miljö”, det är ett klassikt vänsterextremt dokument, men genom att förbjuda det stoppar myndigheterna effektivt alla analyser av det och endast statens propaganda om ”vit makt-miljön” kommer att finnas kvar. Klassisk åsiktsstyrning. Visst kan organisationer som NMR kännas skrämmande och hotande, men hur mycket stöd fick dom i valet. Inte mycket. Däremot ges vänsterextremismen enormt stöd via MSM och statliga media och har stark anslutning. https://foi.se/rapportsammanfattning?reportNo=FOI-R–4592–SE

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s