Kvinna i Tyskland fick inte bada med sin 16-månader gamla son – kunde kränka muslimska kvinnor

En kvinna i Tyskland ville ta med sin 16 månader gamla pojke till badhuset i byn Recklinghausen (Nordrhein-Westfalen) så att han kunde få prova att plaska runt med henne. Men när modern kommer till simhallen med sin pojke får inte hennes lille son följa med in.

Kvinnan som heter Mehtap Basol är turk och muslim. Den simning som hon deltager i är bara för kvinnor och alla är muslimer. Många muslimer kräver könsseparerade simhallar så att muslimska kvinnor inte ska behöva visa sig för män i bakläder. Detta förekommer även i både Danmark och Sverige.

Kravet om könsseparerade simhallar hänger ihop med att kvinnan inte får utsättas för främmande mäns lystna blickar, vilket skulle kränka såväl kvinnan som den man som hon tillhör och är underordnad.
Mehtap Basol har således anmält sig till separat simning för muslimska kvinnor, men hon kunde aldrig drömma om att det skulle hindra henne från att ta med sin lille son till badhuset. Modern protesterade men det fanns inget att göra. Nu är hon arg över att muslimska kvinnor håller så hårt på total könsseparation under bad – så hårt att inte ens en liten pojke under 2 år kan vara med tillsammans med sin mor.
Det har vid flera tillfällen även skett att tyska fäder inte har kunnat gå till simhallen med sina döttrar på grund av könsseparerad simning. Alla män är bannlysta och så även fäderna.

Sådant här borde inte få finnas i västliga samfund eftersom könsuppdelad simning i offentliga simhallar strider mot de grundläggande värderingar om frihet och jämställdhet som återfinns i både tyska och nordiska samfund.

Det är rent ut sagt en förfärlig utveckling som sker och att våra styrande tillåter detta med fakta på hand är mycket beklagligt!
#detnyasverige
#sägnejtillkönsuppdeladsimning
#förbjudslöjapåbarn
#vågaerkännaproblemen
#ståuppförjämställdhetmellankönen

pool

En reaktion till “Kvinna i Tyskland fick inte bada med sin 16-månader gamla son – kunde kränka muslimska kvinnor

  1. Det gör mig knappast populär i vissa kretsar, men min åsikt är att passar inte den svenska kulturen, packa och flytta till en kultur som passar er bättre.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s