Har Socialdemokraternas avtal med muslimerna blivit århundradets blåsning?

Som de flesta känner till ingick Socialdemokraterna genom den S-märkta organisationen Tro och Solidaritet 1999 en överenskommelse med Sveriges muslimska råd, SMR, om att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor, vilket innebar att man bland annat åtog sig att hjälpa SMR att få igenom lagstiftade muslimska helgdagar och statlig imamutbildning – i gengäld skulle man få stadiga röster för att kunna sitta säkert vid makten. För den som vill fördjupa sig i ämnet har Ledarsidorna nyligen skrivit flera utförliga artiklar i ämnet, där man bland annat kartlägger Socialdemokraternas koppling till Muslimska Brödraskapet.

Frågan är dock om det inte är så att Socialdemokraterna i själva verkat har gått på århundradets blåsning nu när det börjar uppstå muslimska partier? Socialdemokraterna har genom avtalet hjälpt islamister in i offentlig sektor och genom dessa etablerade kontaktvägarna försett dem med en gräddfil rakt in i maktapparaten. När nu islamistiska partier bildas så borde Socialdemokraterna ställa sig frågan hur mycket det är värt för S i antalet röster. En annan intressant fråga är om LO och S nu måste gå skilda vägar då man jobbar åt olika mål? LO jobbar åt klimatet och S jobbar åt islam.

Dessa nya muslimska partier samarbetar med såväl Erdogan i Turkiet som Iran och det är regeringsblocket som möjliggjort detta – fyra partierna med stöd av Vänsterpartiet. Så vad blir nästa steg? Kommer de att ta över den socialistiska partiapparaten eller kommer det att bli fler islamistiska partier?

För mig är det uppenbart att S erbjöd ett finger och SMR tog hela handen, dock verkar inte polletten ha fallit ned hos partiet eller så låtsas man som att det regnar och kör ända in i kaklet eftersom man ändå inser att det är dött lopp.

Det är dock märkligt att den så kallade oppositionen inte gått hårdare åt regeringen med detta som underlag och att media inte pressar på samt ifrågasätter påvisar att vi har statsstyrd media i Sverige.

#onlyinsweden

https://www.expressen.se/nyheter/s-lovar-att-samarbeta-med-sveriges-muslimska-rad/

Statsministern och det Muslimska Brödraskapet

worth it

4 reaktioner till “Har Socialdemokraternas avtal med muslimerna blivit århundradets blåsning?

 1. Många förstår nog inte att fiskandet av muslimska röster kostat massa prestigefulla jobb och massa maktmissbruk
  Fiskandet har gjort att svenska företag får 16000 kr för att anställa muslimska flyktingar . Medan de bara får 6000 för en svensk.

  Så det är självklart att de anställer flyktingar. Och vi medborgare får service av någon utan utbildning, språk och noll kunskaper.
  Våra barn får inte jobb för politikerna köper muslimerna företräde. Vilket är en av kostnaderna för rösterna.
  Sen får vi inte glömma de tusentals lärare som jobbar i skolorna och som vill göra in högskoleprov på arabiska och nationella prov.
  Snart blir det tvång på att ha burka här. Undrar om det är s,mp eller c som kommer börja först

  .

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s