Att försöka relativisera det faktum att våldtäktsmän med utländsk härkomst är överrepresenterade genom att göra det till en könsfråga blir ett riktigt lågvattenmärke

Idag har Aftonbladet överträffat sig själva när det gäller ett riktigt dåligt debattinlägg. Det handlar givetvis om den skenande våldtäktsstatistiken som allt fler inser är ett kulturellt betingat problem, trots att ingen av våra styrande vågar yppa det.Socionomen och fältassistenten Martin Eidenstein får ta upp spaltmeter med en helt meningslös debattartikel som verkligen inte tillför något till debatten. Han menar enligt alla politiskt korrekta protokoll att det inte går att fastställa att invandrare är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken samt att det är både fel och farligt att peka ut en grupp på det sättet eftersom de som tillhör den utpekade gruppen riskerar att misstänkas i högre grad samt utsätts för negativ särbehandling, medan förövare som inte tillhör gruppen riskerar att stärkas i en känsla av att de inte är en del av problemet.Enligt Eidenstein, bör vi istället – hör och häpna – fokusera på könet. Baserat på BRÅ:s statistik över personer misstänkta för olika typer av brott under 2016, har han nämligen gjort en genomgång där han jämförde män och kvinnor i stället för vilket land de misstänkta är födda i. Då fann han en överrisk för män på 72,6 när det gäller våldtäkt (inklusive grov) och 43 gånger vanligare när det gäller övriga sexualbrott.Är det allt? Ja. Man tar sig för pannan! Det är väl självklart att män är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken och så har det alltid varit – att han överhuvudtaget behövde undersöka det!Detta ska vi alltså ha med oss nästa gång vi läser en tidningsartikel eller ser ett TV-inslag där man pekar ut invandrare som överrepresenterade när det kommer till sexualbrott – det är könet som är avgörande och inte vilket land de kommer från!Jösses vilket lågvattenmärke och det gör mig ännu mer upprörd att Aftonbladet släpper fram sådant här skräp istället för att tvinga fram en ärlig debatt om problemet! Vår regering måste se sanningen i vitögat och erkänna att det har med kulturen att göra samt fokusera på hur vi ska bearbeta det på bästa sätt, istället för som nu försöka undfly problemet på alla sätt. Självklart är inte alla invandrare våldtäktsmän, det är viktigt att komma ihåg, men det är män med utländsk härkomst som är överrepresenterade i statistiken, vilket flera granskningar visar och vi kan inte bara ignorera detta som många på vänstersidan verkar förespråka.Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor skrev om det senast igår efter att ha nattvandrat i Uppsala. Det är bra att hon engagerar sig och förstår att otryggheten breder ut sig hos det täcka könet, men hon – precis som alla andra politiker – hänger upp sig på fler poliser och högre straff, vilket inte tar bort problemet med att många har med sig denna unkna kvinnosyn i ryggraden när de kommer till Sverige. Det måste vi angripa och motarbeta med alla medel, till exempel massinformation samt obligatorisk information om vad som gäller redan vid gränsen, men så länge våra styrande inte pratar om det så kan vi heller inte börja agera och problemet kommer därför fortsätta växa.Hur många våldtäktsoffer klarar regeringen av att ha på sitt samvete?www.unvis.it/http://www.aftonbladet.se/debatt/a/b5eyqv/skylla-valdtakter-pa-invandrare-ar-farligt

4 reaktioner till “Att försöka relativisera det faktum att våldtäktsmän med utländsk härkomst är överrepresenterade genom att göra det till en könsfråga blir ett riktigt lågvattenmärke

 1. Jag var åskådare på en våldtäkträttegång en gång och ta mig fan om inte domaren tog sig åt skrevet upprepade gånger när detaljer berättades.Det finns många perversa äckel inom rättsväsendet och staten hyser många av dem.En säkerhetsrisk för kollegor och klienter och rent allmänt vedervärdigt.

  Gilla

 2. Våldtäkt nu är mycket grövre och vidrigare. Alla dessa gruppvåldtäkter helt obegripliga.
  Varje dag hör man om våldtäkter och annat ofredande.
  Många berättar att de inte ens anmäler för de är rädda för deras gäng ska hämnas.

  Att tjejerna träffar dem på dejting sidor. Skriver journalister gärna om. men min erfarenhet är att flickorna träffar dem i skolan och sen förföljer de flickorna vart än de går. Hittar dem på nätet och hotar de om de inte vill bli dem.

  Skolan ordnar massa aktiviteter för att föra samman flickorna med flyktingmännen och sen när de missuppfattar vänlighet med annat och våldtar flickor. Går skolan och stoppar huvudet i sanden.

  Personligen har jag träffat över 25 flickor som råkat illa ut av flyktingarna, men som tur är har ingen blivit våldtagen men förfölja och massa oönskade närmanden.
  De berättar i sin tur om våldtagna tjejer.

  Att påstå att de inte vet hur det är i Sverige eller att de kan våra regler är löjligt.
  Alla har de nyaste telefonerna och vet om alla våra bidrag .och deras rättigheter.
  Sluta skydda och slösa pengar på kriminella. Lägg alla pengar på de våldtagna.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s