Att relativisera landets tillstånd är likvärdigt med att trampa på offren och deras anhöriga samtidigt som man vänder ryggen åt den farliga utvecklingen

Jag har inte riktigt kunna släppa den där vänstersmörjan som igår publicerades i New York Times, där man i en artikel försöker påstå att Sveriges tillstånd är extremt överdrivet samt upphaussat av högerpopulister och alternativ media. Men faktum är att man i och med att man relativiserar händelserna som sker i landet, samtidigt trampar på offren och deras anhöriga som i ett led av en ytterst oansvarig politik mördats, misshandlats, rånats, våldtagits eller fått sin bil uppbränd (ibland mer än en gång). Det har hänt och det fortsätter ske allt medan våra politiker tittar på – det är inget annat än en skymf mot alla de som utsätts att påstå att det är ”överdrivet”!

Självklart har all media en egen agenda och ett budskap där det gäller att sålla bland informationen som vi matas med. Därför är det viktigt att man läser olika nyhetskällor – både vanlig media från höger till vänster samt fri media för att få sig en helhetsbild över situationen i såväl Sverige som världen. I en tid av debatt om krafttag mot fake news är det dock rätt makabert att man publicerar en artikel som tydligen skrivits av en svensk vänstersympatisör och som innehåller både lögner samt oseriös propaganda. Att artikeln dessutom publicerats i så många internationella tidningar är vanskligt och gör att det finns fog att ifrågasätta källkritiken.

Bilden av Sverige är redan så gott som förstörd utomlands och hade det inte varit för vår extremt svaga krona, vilket vi också kan tacka vår regering för, så hade turisterna vänt oss ryggen för länge sedan. Vi lever i någon sorts bubbla här i Sverige där vi i tron om att vi är Bror Duktig slår oss för bröstet och kallar oss humanitär stormakt samt inbillar oss att vi är en storspelare både i Europa och gentemot USA. Sanningen är att allt fler länder inte vill ha med Sverige att göra, vilket blir alltmer uppenbart bland annat i EU-samarbetet. Men den bilden får svenska folket inte matas med för då skulle ballongen spricka, vilket vore förödande för våra styrande. Därför ser jag den här tillverkade artikeln som ett desperat försök att dämpa den växande ilskan och frustrationen hos befolkningen, men istället blir det ett slag i luften och ett rejält magplask.

Sverige har problem på riktigt med både det ena och det andra, det går inte att sticka under stol med oavsett hur mycket våra makthavare försöker. Men det som är viktigt att hålla i huvudet är att hotet inte bara kommer från de högerextrema utan likväl från vänsterextremism och framförallt från islamistisk extremism där Muslimska Brödraskapets förgreningar in i regeringen måste stoppas. Att det nu startas muslimska partier inför valet 2022 borde vara en varningsklocka om något att vi behöver agera istället för att fungera som en stöttepelare till ett nytt kalifat. Det är bara att se hur det gick i valet i Danmark nu senast, där imamer i flera församlingar gick ut och uppmanade muslimer att rösta ”rätt”. Det kommer självklart att ske även i Sverige genom diverse påtryckningar – att tro något annat är väldigt naivt.

Vår regering må lägga otroligt mycket kraft på att tysta obekväma röster och sätta åsiktspolisen på oskyldiga pensionärer samtidigt som man inför censur och naggar rätten till yttrandefrihet i kanten, men jag tror inte att det går att stoppa den sten som är i rullning även om det tar tid innan den stora lavinen kommer. Människor pratar om problemen både på sina arbetsplatser och privat eftersom det är omöjligt att inte lägga märke till samhällets förfall. Någon sade igår att Socialdemokraterna gör allt för att köra landet i botten nu eftersom de vet att de är på väg att förlora makten och det kanske är så, men vi är ändå inte i mål ännu utan det är många som fortfarande sväljer de lögner som de indoktrineras med. Vi har i alla fall kommit en bit på väg i kampen för att återtaga makten till folket där den hör hemma och den rappakaljan som publicerades i artikeln pekar på att vissa börjar bli desperata.

#onlyinsweden

bror

7 reaktioner till “Att relativisera landets tillstånd är likvärdigt med att trampa på offren och deras anhöriga samtidigt som man vänder ryggen åt den farliga utvecklingen

  1. New York Times är mer vänsterpropaganda än nyheter nuförtiden. Andrew Klavan på Daily Wire kallar den ”formerly known as a newspaper” hela tiden. 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s