Inger Støjberg får ny viktig post som partiets rättspolitiska talesperson

Som jag skrev om tidigare i veckan så stod det i måndags klart att den populära danska politikern Inger Støjberg blev petad från partitoppen i Venstre, något som fick bägaren att koka över på många danskar som i protest sade upp sina medlemskap i partiet.
 
Kanske tog partiet åt sig av kritiken för efter partiets sommargruppmöte tidigare idag stod det nämligen klart att Støjberg fått en ny tung post som rättspolitisk talesperson, vilket är en viktig plattform som även hänger tätt samman med migrations- och värdegrundspolitik.
 
Det här betyder att Støjberg kan kämpa för en strikt invandringspolitik och säga saker som hon inte hade kunnat om hon innehaft en post i partitoppen.
 
Således kan vi se fram mot att få se Støjberg även fortsättningsvis kämpa för ett Danmark som styrs med sunt förnuft där man tänker med huvudet framför hjärtat – om än i uppförsbacke. Men även om vänsteretablissemanget har fått grepp om regeringsmakten, så betyder det inte att man ska ge sig utan strid!
 
Inger

En reaktion till “Inger Støjberg får ny viktig post som partiets rättspolitiska talesperson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s