I Sverige är det viktigare att upprätthålla den politiskt korrekta fasaden än att gripa våldtäktsmän

Enligt svensk standard söker polisen vittnen utan att ange signalement på gärningsmännen, istället ber man de som sett något som avviker från det normala att höra av sig.

Det gäller två våldtäkter och ett våldtäktsförsök som begåtts i helgen i Uppsala. Polisen ser just nu inget samband mellan gärningsmännen som i samtliga fall varit okända för offren.

I och med att Jerzy Sarnecki och flera andra förståsigpåare bestämt förnekat att det finns någon som helst koppling mellan invandrare (första eller andra generationen) och den ökande våldtäktsstatistiken, så finns det väl ingen anledning för polisen och media att hymla med signalement?!

Helt klart är det bara buffel och båg från regeringens sida som genom allt mindre funktionsdugliga dimridåer försöker dölja sanningen från svenska folket. Tur för dem att så få svenskar bryr sig – då kan man obehindrat fortsätta med att dra medborgarna vid näsan!

I en artikel med rubriken ‘Sverige er i krig” uppmärksammar för övrigt Den Korte Avis idag tillståndet i Sverige, där man bland annat nämner att flera svenska medier (däribland Aftonbladet och SVT) kartlagt våldtäktsdomar i Sverige – såväl vanliga våldtäkter som gruppvåldtäkter och kommit fram till samma slutsats, det vill säga att det är ett kulturellt betingat problem eftersom majoriteten av gärningsmännen är invandrare – då har man dock inte räknat med andra generationen.

Ändå fortsätter förnekandet från såväl regeringen som det partiska BRÅ – otroligt! Frågan man bör ställa sig är om man är mest intresserad av att sätta fast våldtäktsmännen eller hålla lögnen vid liv?

Så länge vi inte erkänner att problemet existerar så är det omöjligt att bekämpa med rätt åtgärder!

#onlyinsweden
#vågpublicerasignalement

https://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/kJegd9/flera-valdtakter-i-uppsala-under-helgen–polisen-soker-vittnen

https://denkorteavis.dk/2019/mere-end-halvdelen-af-al-kriminalitet-begaas-nu-af-indvandrere-og-efterkommere-sverige-er-sig-i-krig/

En reaktion till “I Sverige är det viktigare att upprätthålla den politiskt korrekta fasaden än att gripa våldtäktsmän

 1. Det finns mer som är viktigt att upprätthålla.

  Jag sökte på våldtäkt i Afghanistan. Lite info. Källa huvudsakligen Afghan Independent Human Rights Commission (AIHRC)

  –- Våld mot kvinnor i Afghanistan nådde rekordnivåer 2013.
  –-Afghanistan har inga lagar skyddar våldtäktsoffer.
  –shia-kvinnor måste underkasta sig sin mans krav, de måste ha sex med sina män minst en gång var fjärde dag, utom vid sjukdom.
  –-Våldtäkt i Afghanistan är ett brott som kan lagföras, men i praktiken rapporteras det mycket sällan (160 fall per år, 32 miljoner innevånare, 99.7% Muslims)
  –-Våldtäktsoffer i landet kan bli offer för hedersmord som begås av deras familjer, och åtal för äktenskapsbrott, ett brott som kan bestraffas med döden

  Sedan hoppas jag att alla har hört förstår vad politikerna säger, svensk kultur berikas av denna invandring.

  Ni lyssnar väl noga på Löfven, han har ju lovat att göra Sverige ”ännu bättre”. Vi ser med spänning fram emot hur det Sverige kommer att se ut och fungera, om han inte blir dumpat först.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s