Hur många utredningar behövs för att få regeringen att agera mot islamistisk extremism?

Göteborgsposten skriver idag om att ett antal svenska städer ska synas av forskare som ska granska hur salafismen, en bokstavstroende gren inom sunniislam, påverkar samhället och dess invånare. Göteborg står i fokus i granskningen eftersom det är där som det varit mest problem.

Bra att radikal islams utbredning i landet granskas, även om det nog är lite sent nu eftersom det redan är etablerat. Dessutom känns det som att det enda regeringen gör åt problemet är att tillsätta nya utredningar utan att det leder till något konkret. Kan det månne ha att göra med regeringens kopplingar till Muslimska brödraskapet (läs mer på Ledarsidorna.se)? Jag tycker verkligen att det är mycket relevant att ifrågasätta när det är dags att agera!

Jag upphör heller aldrig att förvånas över hur svensk media underlåter att granska och sätta åt de som äro skyldiga till den här allvarliga och destruktiva utvecklingen av radikal islam – nämligen Socialdemokraterna som i åratal godkänt nya byggen av salafistiska moskéer runt om i Sverige trots grannars protester, trots att man suttit med fakta på hand om vad salafismen står för samt att man haft vetskap om att dessa moskéer är rekryteringsplatser för nya jihadister. Skamligt!

#svenskmediastopparhellrehuvudetisandenänattgranskamakten

#onlyinsweden

3 reaktioner till “Hur många utredningar behövs för att få regeringen att agera mot islamistisk extremism?

  1. Det är väl med detta som med det mesta annat. Man får inte loss tummarna och ändan ur vagnen. Tänk tågen där inget fungerar. Dom rullar fortfarande på gamla 1800-tals lappade banor och pengarna från banavgifterna bara sprutar in i statskassan, vilket läggs på biljettpriset som en förtäckt skatt, medan kineserna har byggt världens största snabbtågsnät och där man går ut med en offentlig ursäkt om tåget är 15 sekunder efter tidtabellen. Jag förmodar att det är ett sätta att försörja de trogna byxbakspolerarna i Sverige för deras visade patriotiska lojalitet till politiska eliten.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s