Hur man indoktrinerar människor att tycka politiskt korrekt – hur många vet egentligen vad ordet rasist står för?

Dagens Nyheter tar tillfället i akt att basunera ut en rubrik om att en majoritet av USA:s befolkning anser att landets president Donald Trump är en rasist.

Läser man dock artikeln så framgår det rätt omgående att presidentens ”främlingsfientliga” utspel under sommaren tycks ha skadat hans förtroende bland mittenväljare och vita kvinnor där ”en knapp majoritet av amerikanerna, 51 procent, för första gången anser att Donald Trump är rasist. 45 procent anser att han inte är rasist.”.

Det är alltså ingen stor majoritet och mätinstitutet Quinnipiac påstod för övrigt att Hilary Clinton lätt skulle vinna valet. Man har heller inte frågat om de kan tänka sig att rösta på Trump trots att de svarat ja på frågan om han är rasist.

Jag försöker fortfarande förstå på vilket sätt Trump är en rasist, för även om han har en hård retorik och ibland uttrycker sig klumpigt så har han aldrig påstått att vita personer skulle vara bättre än andra raser.

Vet 51% av USA:s befolkning överhuvudtaget vad ordet rasist betyder?

Svensk medias avsky mot såväl Donald Trump och nytillskottet Boris Johnsson är verkligen framträdande. Varje dag finns det nya artiklar eller ledare att läsa i diverse tidningar som med rätt rubriksättning indoktrinerar svenska folket att tycka ”rätt” – tyvärr lyckas det också eftersom en majoritet av svenskarna bara sväljer det de matas med istället för att sålla och ta reda på fakta.

#onlyinsweden
#sverigespolitiskakorrekthetblirlandetsfall