Man från Eritrea knuffade 8-årig pojke och mamma framför tåg i Frankfurt – pojken avled

En vidrig attack skedde i förmiddags på centralstationen i Frankfurt am Main när ett snabbtåg från Düsseldorf rullade in på stationen och en mamma samt hennes 8-årige son knuffades framför tåget. Pojken blev överkörd och avled av sina skador, medan modern lyckades söka skydd i ett hålrum under perrongkanten.

Efter attacken flydde den misstänkta gärningsmannen från platsen, men förbipasserande såg dock vad som inträffade och sprang efter den flyende mannen som kunde gripas innan han hunnit lämna stationsområdet.

Gärningsmannen ska ha varit okänd för offren och det tycks inte finnas någon koppling mellan den misstänkte gärningsmannen och offren. Han ska ha agerat målmedvetet och även försökt knuffa ned en tredje person, dock utan framgång.

Den nu gripne mannen är i 40-årsåldern och medborgare i Eritrea. Han misstänks för mord och försök till mord.

Flera personer som bevittnade händelsen mår psykiskt dåligt och får nu vård.

För drygt en vecka sedan inträffade ett liknande dåd i Tyskland när en 34-årig kvinna knuffades framför ett tåg i Voerde i Nordrhein-Westfalen. Den misstänkte gärningsmannen var känd av polisen sedan tidigare för bland annat våldsbrott och rattfylleri. Han sitter nu häktad misstänkt för mord och ska inte ha haft någon koppling till kvinnan sedan tidigare.

Vilken förfärlig händelse och vilka kval ska inte den stackars mamman lida framöver?!

Hoppas de kastar ut mannen från Tyskland omgående! Hade detta skett i Sverige så hade vederbörande aldrig utvisats, då vi i det här landet har en förkärlek för att skydda brottslingar samt anser det vara inhumant att deportera grovt kriminella individer.

https://www.dn.se/nyheter/varlden/attaaring-knuffades-framfor-tag-i-frankfurt/

tåg

En reaktion till “Man från Eritrea knuffade 8-årig pojke och mamma framför tåg i Frankfurt – pojken avled

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s