Antifa kan terrorstämplas i USA

Tidigare i år deklarerade president Trump att han övervägde att terrorstämpla Muslimska Brödraskapet i USA och under gårdagen twittrade Trump att han kan tänka sig att placera den antifascistiska vänstergruppen Antifa på landets terrorlista.
”Det övervägs att erkänna Antifa – den fega, radikala, vänsterorienterade gruppen som går runt och slår icke våldsamma personer i huvudet med basebollträn – som en större terrororganisation.”

Även det internationella kriminella gänget ”Mara Salvatrucha”, allmänt kända som MS-13, skall enligt Trump tas upp på den amerikanska terrorlistan för att underlätta polisens arbete.

Goda nyheter och jag förstår inte varför den svenska regeringen inte överväger något liknande? Man lägger allt krut på att fokusera på de högerextrema, men glömmer gärna den mycket farliga och våldsamma vänsterfalangen som ställer till med mycket problem i samhället med bland annat hot, våld och vandalism.

http://nyheder.tv2.dk/udland/2019-07-28-trump-overvejer-at-stemple-antifa-som-terrororganisation

antifa.jpg

3 reaktioner till “Antifa kan terrorstämplas i USA

  1. Jag tror dom redan finns på FBIs terrorlista. Nu tänker Trump även sätta dom på den nationella listan. Intressant med att klimatalarmisten Greta uppträdde i en tröja med deras namn på.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s