Asylaktivister fortsätter att få spaltmetrar för att kunna indoktrinera befolkningen att tycka politiskt korrekt

De senaste åren har asylaktivistorganisationer som vill indoktrinera svenska folket att öppna sina hjärtan ännu mer, fått spaltmeter efter spaltmeter och dagens debattartikel i Aftonbladet är inget undantag.

Dagen till ära är det ”Läkare utan gränser” som sitter vid pennan och propagerar för att flyktingar dödas med Sveriges stöd, eftersom Sverige likt många andra länder ger sitt stöd till den libyska kustbevakningen som skickar tillbaka människor till Libyen som sig bör när de återfinns på libyskt vatten.

Detta anser dock Läkare utan gränser bryta mot internationell rätt eftersom man för tillbaka människor till det land de flytt ifrån.

Här måste jag komma med invändningar.

För det första så är det asylaktivistorganisationerna likt Läkare utan gränser som bryter mot internationella regler genom att plocka upp människor på libyskt farvatten och köra dem till Europa, istället för tillbaka till Libyen.

För det andra så flyr majoriteten av dessa migranter från sina hemländer och inte Libyen, som bara är ett delmål på resan. Migranter från otaliga länder i Afrika och Mellanöstern tar sig antingen till Libyen eller Marocko för att genomföra den farliga resan över Medelhavet.

För det tredje så stämmer det att migrantlägren i Libyen har utvecklats till ett helvete på jorden och många migranter fastnar hos slavhandlare där de får leva i extremt undermåliga förhållanden. Detta är givetvis oacceptabelt, men ska vi se krasst på det så hänger allt ihop. Människor som oftast har en fattig tillvaro i sina hemländer eftersom det till exempel inte finns några jobb, lockas till Europa i tron om att gräset är grönare på andra sidan – vilket det oftast inte är då migranterna i många fall får leva på gatan. Man betalar människosmugglare stora summor pengar och genomför den långa resan trots att man vet att det är förknippat med stora risker såväl i Libyen som drunkningsdöden på Medelhavet. Så kallade NGO:er (däribland Läkare utan gränser) samarbetar med människosmugglarna och kan med sina fartyg plocka upp migranterna för att köra dem vidare till Europa där man sätter press på Medelhavsländerna att öppna sina hamnar.

För det fjärde är det främst ekonomiska migranter vi talar om som flyr från fattigdom, medan de riktiga flyktingarna som flyr från krig och förföljelse är kvar i flyktingläger nära konfliktområden eftersom de inte har pengar för att betala människosmugglarna. Var finns rättvisan i att vi bara hjälper de mest välbärgade som har råd att betala de som skor sig på människors misär, medan vi lämnat övriga till sitt öde? Det finns för övrigt legala vägar för att migrera och dessa bör självklart användas framför att uppmana till illegal migration som i princip är vad som sker numera.

Det som dessa godhetsknarkande asylaktivister som tror sig göra en insats inte förstår, är att de bara förvärrar situationen och bidrager till att fler migranter dör och många hamnar dessutom ur askan i elden där de utsätts för sexuella övergrepp och tvingas leva under tortyrliknande förhållanden. De enda vinnarna här är människosmugglarna!

Det enda rätta hade varit om Europa stängde sina hamnar helt och kriminaliserade NGO:er samt förbjöd asylaktivistorganisationerna att operera sina fartyg i Medelhavet, först då skulle vi sända rätt budskap till såväl migranterna som människosmugglarna – stanna på er kontinent och bygg upp era egna länder för det är inte längre lönt att försöka ta sig till Europa då ingen kommer att varken ta emot er eller plocka upp er om ni hamnar i sjönöd. Visst kommer det innebära fler dödsoffer en tid, men på sikt är det en vinst för alla inblandade – inte minst de länder som dräneras på sina unga invånare och som inget hellre vill än att behålla sitt folk – dessutom dör det redan människor på havet, senast igår förliste en båt med över 100 migranter ombord.

Detta är dock en utopi för Europas ledare eftersom det anses för inhumant, istället fortsätter man att ena cirkeln genom att uppmana till illegal migration i kombination med öppna hjärtan-politik.

Den dagen man börjar tänka med huvudet istället för hjärtat och inser att hjälp och stöd på plats är det enda rätta istället för som nu hjälpa några få och bidraga till att människor dör i jakten på lyckan, kommer att bli den första dagen vi kan vända blad. Tyvärr befarar jag att det inte kommer att ske under det närmaste decenniet om inget mirakulöst sker.

#slutabidragatillökadmigration

5 reaktioner till “Asylaktivister fortsätter att få spaltmetrar för att kunna indoktrinera befolkningen att tycka politiskt korrekt

 1. ”Läkare utan samvete”
  ”Läkare utan förstånd”
  ”Läkare utan moral”
  ”Läkare utan logiskt tänkande”
  ”Läkare utan medmänsklighet”
  ”Läkare utan konsekvenstänkande”

  Gillad av 1 person

 2. Mycket bra kommentar, Jenny ! Kan enbart instämma !

  Detta förskräckliga förfarande med dessa människors liv måste få ett slut !! DU är oerhört tapper som fortsätter att skriva om detta eländiga förhållande som råder på Medelhavet !

  En stor eloge till dig för det ❤️

  Själv undrar jag när om OM EU någonsin kommer att göra något åt detta stora problem !! ??

  Tyvärr tror jag inte ett smack på EU 👿👹

  Gillad av 1 person

 3. De flesta har det visat sig flyr inte alls från fattigdomen, de flyr till rikedomen. Bidragen. En afrikansk migrant berättade att enligt människosmugglarna skulle han äga både hus och bil efter tre månader. Han ville helt gem till Afrika igen, det var bättre där. Påminner igen att Australien har stängt sjövägen, och inte ett enda dödsoffer på många år nu.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s