Vi är så politiskt korrekta att det här landet håller på att falla isär och många letar efter en exit

Allt fler svenskar ser vartåt det barkar och de som kan väljer att lämna Sverige innan korthuset faller ihop totalt. Frågan om vart man ska flytta återkommer ständigt i kommentarsfälten och jag brukar nämna Visegradgruppen, Estland, Österrike och Schweiz. Men för er som inte vill flytta så långt bort, så finns det faktiskt en liten oas som inte så många har tänkt på – nämligen det lilla öriket Åland.

En bekant har nyligen flyttat dit eftersom hon inte stod ut med de allt mer galna svenska förhållanden som landets befolkning tvingas leva under och hon tycker det är underbart på Åland – helt enkelt som Sverige var på 1980-talet. Kan vara bra att känna till för er som ligger i startgroparna och ännu inte bestämt destination.

För oss som inte kan flytta återstår att spotta i nävarna och ställa in oss på mycket hårda tider såväl ekonomiskt som i det vardagliga livet, där censur och mörkerläggning ser ut att bli standard! Kampen för folkets frihet, demokrati, yttrandefrihet och jämställdhet mellan könen är viktigare än någonsin och det kommer många fler att blir varse om inom en snar framtid när svångremmen dras åt ytterligare, men då är det troligen redan för sent.

åland

4 reaktioner till “Vi är så politiskt korrekta att det här landet håller på att falla isär och många letar efter en exit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s