Ut med de oskyldiga och in med terrorister och kriminella

Som förväntat fick Iryna ingen nåd hos regeringen utan hon och dottern kommer att utvisas ur Sverige i början av augusti.

Svårt beslut mänskligt sätt enligt justitieminister Morgan Johansson, men glasklart om man ska följa lagen.

Jag blir lätt illamående över detta hyckleri – det var minsann inga problem för regeringen att tänja på lagen för att 9000 afghaner utan skyddsskäl skulle få stanna!

Det enda rätta vore att sparka ut terroristen och mördaren Akilov ur landet samtidigt istället för att vi skattebetalare ska stå för hans uppehälle, men det vore ju inhumant eftersom han riskerar att råka ut för tortyr i hemlandet – stackaren!

Sverige – landet som skyddar terrorister och grova brottslingar i alla lägen samtidigt som man utan att tveka trampar på offren från terrordåd, mord och våldtäkter samt kompetensutvisar människor som gör rätt för sig. Tvi vale! 🤬

https://omni.se/terroroffer-far-ingen-nad-hos-regeringen-utvisas/a/mReP1l

5 reaktioner till “Ut med de oskyldiga och in med terrorister och kriminella

 1. Vafrör kallades vi dumma svenskar, det var under den stora emigranten till Amerika? Är det bara Sverige som har vad man kallar öppna dörrar för invandrare? Varför flyttar svenska läkare till Norge, hade 11 olika få talade svenska läkare på 5 månader, ingen ville tala engelska med mig, fick ta hand om sjukhus vistelse i Mexico, inte privat men inte dyrt , ofattbar service, u kommer någon attsäga så stanna kvar, ja det gör jag men jag vill besöka fina vänner o släckt. Mycket är fint i Sverige o jag ser mig som svensk. Vad har hänt med svensk tv, var sängliggande med brutet lårben, blev nekad färdtjänst så nu har jag serr mästerverket Svenska hollywoodfruar, fick upp min svenska lite men vad jag önskade i land att jag också hade vad de sexiga kvinnorna hade i handen.

  Gilla

  1. Likaså åtskilliga terrorist supportrar, finansiärer och organisatörer, och naturligtvis den förrymde brottslingen från Kina, Qiao Jianjun. Flera länder, inklusive USA, vill ha tak i honom, men Sverige skydda alla dessa som ”flyktingar”. Sverige har blivit en fristad för världens värsta kriminella.

   Gillad av 1 person

  1. Vi får väl hoppas så, men jag är inte övertygad. Hon är ju inte muslim, inte terrorist, inte brottsling, inte så kallat ”skäggbarn” (om det är tillåtet att använda uttrycket fortfarande vad censuren beträffar)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s