Vad sysslar de egentligen med på andra sidan Atlanten?

Jag orkar inte ens kommentera de löjliga händelserna i USA:s kongress i någon större omfattning, trots att det toppar nyhetsrapporteringen världen över. Riksrättsförfarande – jösses! Kan inte alla inblandade bara skärpa sig ett par snäpp och fokusera på det som de är ditsatta för att göra?! Lite mer professionalism hade inte skadat istället för dessa farsliknande utspel från båda håll!

5 reaktioner till “Vad sysslar de egentligen med på andra sidan Atlanten?

  1. Som vanligt är det personer långt till vänster som haussar upp fullkomligt obetydliga händelser med avsikt att dölja de verkliga problemen, d.v.s. alla personer som uppehåller sig illegalt i USA samt alla personer som vill ta sig in i landet illegalt.

    Gillad av 2 personer

  2. Sverige är väl inte ett dugg bättre. Rättsväsendet har blivit ett politisk verktyg som brukas av makten och eliten för att uppnå sina egna mål. I forna tider bestämde kungar, adel och präster vad som var rätt, deras åsikt var lagen. Sedan blev Sverige en rättsstat, lagen skulle gälla lika för alla, därför är den fiktiva damen Justitia alltid avbildad med bindel för ögonen. Nu har Sverige återgått till att styras av elitens åsikter, inte lag. Antingen stiftar man nya lagar i rasande takt med nya allt strängare straff som skall motsvara och implementera elitens åsikter, eller så omtolkar gamla lagar efter nya åsikter. Det hela blir ett uppfostringssystem för att lära folket vilken levnadssätt eliten tillåter och vilka åsikter dom tillåts hysa utan bestraffning.

    Gillad av 3 personer

  3. Håller helt med! Sedan är det naturligtvis så att vänster kontra höger upphört att gälla i så mening att det nu handlar om globalism kontra nationalism och att främst vänstern lurats till att bli nyttiga idioter för en globalistisk elit. Sverigedemokraterna är väl det parti som främst axlat Socialdemokraternas mantel som ett parti för folket.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s