Kvinnor iförda svarta tygstycken från topp till tå vandrar numera på våra gator och påminner mer om IS-kvinnor än vanliga svenska invånare

Jag kör dagligen förbi en av stadens glassbarer på vägen hem från jobbet och där är alltid knökfullt utanför nu på sommaren. Så även idag när solen lyser och när jag körde runt hörnet fick jag tvärbromsa eftersom ett par gick mitt i vägen – han i vanliga byxor och långärmad skjorta och hon iförd enbart svarta skynken från topp till tå, förutom ansiktet. Det är andra gången idag jag ser dessa svartklädda varelser på stan – den ena mer deprimerande än den andra och det blir en kontrast mot alla sommarklädda vuxna samt barn. Jag får direkt associationer till IS-kvinnorna och det räcker att googla ”women of ISIS” för att se bilder som överensstämmer med det som tydligen är normalt numera.
 
Men varför måste de klä sig på det här sättet och dölja sina kläder? Varför är det inte ok att ha slöja/hijab i kombination med heltäckande kläder typ långbyxor och lång tröja/blus som man ser många andra muslimska kvinnor ha på sig? Jag tycker att det är provocerande att behöva se det här i Sverige och dessutom oroande att våra styrande verkar tycka att det här är normalt och inte agerar.
 
Inte undra på att man ser dessa vandrande spöken som en säkerhetsrisk i övriga Europa – de kan dölja precis vad som helst under tygstyckena!
 
Det här handlar inte om religionen islam i sig utan enbart om mäns kontrollbehov av kvinnor och tyvärr accepterar samt bejakar det svenska samhället denna form av kvinnoförtryck eftersom vi inte vågar säga ifrån. Jag hade velat se ett större engagemang i frågan från våra politiker som måste börja ställa krav samt att det diskuterades mer öppet istället för att som nu när vi genom vår strutsteknik ger vårt tysta godkännande, vilket gör att det breder ut sig ännu mer. Dessutom försvårar det integrationsprocessen eftersom möjligheterna att få jobb är minimala och det blir även svårt att smälta in.
 
#detnyasverige
#vågaställakrav
ISIS 2

8 reaktioner till “Kvinnor iförda svarta tygstycken från topp till tå vandrar numera på våra gator och påminner mer om IS-kvinnor än vanliga svenska invånare

 1. Trovärdiga källor påstår att Ystad kommun börjat dra på betalning av fakturor och har börjat ifrågasätta poster för att förhala betalning.Man har enligt uppgift satt det i system.Eventuella nya leverantörer till kommunen bör veta detta.Tyder på en dålig ekonomi? Tro fan isåfall när man skall försörja en hög med tomsäckar.

  Gilla

 2. Svenska kvinnor och män har kämpat för kvinnornas rätt.
  Det är enkelt i Sverige ska alla respektera våra lagar. Det är förbjudet att bestämma över kvinnorna och slöja och burka är kvinnornas fängelse.
  De ska bort vill dem inte det så ska de bort.
  De ska inte göra Sverige till ett is samhälle.
  Sverige har ett politisk samhälle som älskar terrorister och muslimer och fjäskar för dem , vilket är helt emot svenska folkets vilja.
  Politikerna är så vana att fjäska för vidriga regeringar att de inte har någon moralisk kompass längre.

  Gilla

 3. Man har löst det i Kina. Det finns omkring 30 miljoner muslimer, och de flesta har tagit tag i problemet själva. Stora skägg är ”ute” för dom är både varma och obekväma, och kvinnor går inte omkring i ”tält” för det är varmt och obekvämt. Pragmatismen har tagit över. Det uppnådde man genom att det ansågs oartigt och olämpligt. Kvinnor som gick omkring i sådan klädsel blev uttittade och andra kvinnor lågmält och artigt påpekade att det var en olämplig klädsel. Man nötte alltså ner företeelsen. Ett undantag är Tarim bäckenet, där våldsbejakande klaner och importerade IS krigare fortfarande försöker praktisera terrorism. Där är all maskering och täckandet av ansiktet förbjuden.

  Gilla

   1. Kina har inget problem med muslimer och ”hanterar” dom inte annorlunda jämfört med andra grupper . Man har ett problem med ett hundratal radikaliserade terrorister och extremister, av vilka många råkar vara muslimer. Detta utav omkring 30 miljoner muslimer i Kina.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s