Flickgäng rånade och misshandlade 14-åring – hur mycket kriminalitet tål Sverige och hur länge till ska vi dalta?

Nyligen kunde vi läsa om en pojke som rånats och förnedrats av tonårsrånare som även spelat in sekvensen med sina mobiltelefoner och häromdagen slogs det upp stort att ett gäng med små pojkar terroriserar ett helt bostadsområde, men det är inte bara pojkar som rånar i det nya Sverige och igår kväll blev en 14-årig flicka rånad och misshandlad i Marks kommun i Västra Götaland av ett så kallat flickgäng.

Flickan blev lurad till platsen där ett stort gäng tonårstjejer ska ha omringat henne och slagit henne i ansiktet samt puttat ned henne på marken. En av förövarna drog kniv och tvingade flickan under hot att gå till en bankomat, där flickan ska ha tvingats ta ut så mycket pengar som möjligt. Flickgänget ska sedan ha hotat henne med att hon skulle ”ligga ner och blöda” om hon sade något till polisen. När flickan kommit hem polisanmäldes rånet och en person greps senare under kvällen.

Polisen vill inte gå in på några detaljer om rånet eftersom ”det är känsligt när det är så här unga åldrar”.

Jaså det är känsligt… inte undra på att man bara lyckats gripa en person. Om en tonårstjej kan dra kniv och hota med att offret ska blöda om den inte ger ifrån sig pengar så är man banne mig stor nog att ta straffet och skammen som det innebär! Ut med signalement på hela gänget precis som i andra länder där man inte hymlar med vilka förövarna är oavsett ålder, där Storbritannien är ett bra exempel eftersom man har stora problem med kriminalitet på daglig basis i mycket låga åldrar, framförallt i London. Om inte annat kan man varna allmänheten för dessa ligister, något jag hade uppskattat som förälder, men icke då – i Sverige är vi experter på att skydda samt göra förövarna till offer oavsett hur grova brott de begått!

Ovanpå alla problem som vi har i samhället med gängkriminalitet, misshandel, bilbränder, våldtäkter, vandalisering och rån, så ska vi nu tydligen acceptera ännu ett nytt kriminellt element i samhällsbilden som ska strykas medhårs – kriminella pojk- och flickgäng! Man blir förbannad över allt som händer samtidigt som allt för lite görs för att stoppa den negativa utvecklingen.

När är det nog anser Svensson? När ska vårdnadshavarna börja klämmas åt på riktigt? Våra styrande lär nämligen inte agera överhuvudtaget så länge folket ger grönt ljus och polisen jamsar med!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/70xbJ4/uppgifter-flicka-ranad-och-misshandlad-av-tonarsgang

#onlyinsweden
#detnyasverige
#slutadalta

polis

4 reaktioner till “Flickgäng rånade och misshandlade 14-åring – hur mycket kriminalitet tål Sverige och hur länge till ska vi dalta?

 1. Hon har vanhedrat sina föräldrar genom att ta emot stryk.En lusing och utegångsförbud på obestämd tid hoppas man ju att föräldrarna ger henne så kanske hon bjuder motstånd nästa gång.
  #hedradinfaderochdinmoder

  Gilla

   1. Kan inte hålla mig för skratt😉
    ja det är ett djävla skitsamhälle Jenny men man får försöka att hålla modet uppe!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s