Jag tänker aldrig acceptera slöja på barn – det hör inte hemma i det svenska samhället

Jag har många gånger beskrivit hur kvinnoförtrycket är vida utbrett i den lilla skånska småstaden Ystad och jag hade så när börjat vänja mig vid att dagligen se vuxna kvinnor i slöja. Slöja på skolflickor kommer jag aldrig att förlika mig med, men jag trodde i min enfald att småflickor under 12 år var förskonade.

Åsynen när jag idag åkte hem från jobbet krossade dock den idyllen rejält, för där gick en mamma med den typiska svarta heltäckande klädseln med tillhörande hijab och bakefter kommer den lilla flickan som definitivt var under 8 år iförd en mörk kavajliknande lång rock samt långbyxor och svart hijab.

Det var förskräckligt att se och jag övervägde ett tag att stanna bilen och gå ut för att fråga hur människan var funtad som tycker att det är helt i sin ordning att små barn ska tvingas täcka sig från topp till tå när de lämnar hemmet, men feg svensk som jag är så vände jag istället bort blicken och körde vidare.

Jag förstår inte hur de som motsätter sig slöjförbud i skolan resonerar – man pratar om diskriminering och individens rätt att själv kunna välja, men vem skänker en tanke till alla dessa flickor som inte har möjlighet att välja? Skäms politiker!

Det gör mig jätteupprörd att samhället bara accepterar det här som det nya normala, när det snarare är både inhumant och kränkande!

Sverige hade enkelt kunnat ställa sig på barnens sida och införa nya regler med såväl burkaförbud som förbud mot slöja på omyndiga barn, men istället väljer man att tillmötesgå dessa religiösa krav och bejakar således att små flickor sexualiseras samt skolas in i kvinnoförtryck från barnsben.

Vad blir nästa steg – att acceptera burka och niqab på barn? Steget är inte särskilt långt nämligen.

Inget av det här hör hemma i det svenska samhället och ju längre vi velar ju mer mark vinner de religiösa fanatikerna. Bedrövligt Sverige – det är skandal att vi inte kan bättre än så här!

#förbjudslöjapåbarn
#onlyinsweden

7 reaktioner till “Jag tänker aldrig acceptera slöja på barn – det hör inte hemma i det svenska samhället

 1. Snart kommer det att anses som diskriminering att inte tillåta kvinnlig omskärelse.
  Vi lever i en motgångens tidsålder där allt bakåtsträvande släpps fram och efterblivenhet formar vår framtid.

  Gillad av 1 person

 2. Om det inte var underförstått så är de här bilderna självklart inte från Ystad och flickan ifråga hade slöja och inte burka/niqab som visas här! Jag kunde inte fotografera henne – kändes inte rätt. Bilderna är från nätet och får illustrera det som kanske väntar runt hörnet, om vi inte agerar.

  Gilla

 3. Redan för tjugo år sedan kunde åtminstone jag tydligt se vart landet barkade hän.Det är med stolthet jag kan konstatera att min spåkula än en gång visade sig stämma och ett samhälle som sakta men säkert bryter samman.Sen kom Expo och tillrättavisade mig brutalt.Jag vill verkligen poängtera att det inte fanns en enda muslim som var drivande när jag förlorade mitt jobb och ej heller någon muslim som var verkställande,kort sagt var det inte en enda muslim inblandad.Naturligtvis ser jag det som en slump att majoriteten av de drivande är hel-eller halvjudar men de fick mig på andra tankar och numera kommer jag att arbeta för att dessa Expoiter med lokalt anhang får lov att konvertera till Islam och att få lov att klä sina små flickor i heltäckande klädsel.Vi lever i ett fritt land och vill man ha Islam här tänker inte jag betala det höga priset en gång till som Expo krävde.Jag konverterar gärna så som -mann,Tamaz och Hertz vill.
  InshAllah!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s