Föräldrarnas rätt att ge sina barn religiös och moralisk uppfostran i enlighet med föräldrarnas trosuppfattning borde ses över

Återigen den förbaskade religionen som kolliderar med det svenska samhället!

I det här fallet är barnen offer eftersom deras föräldrar drivs av fanatiska tankar med krav på könsseparerad undervisning, koshermat och böner, vilket isolerar barnen samt hindrar dem från att interagera med andra barn.

Det verkar som att priset vi får betala för vår alltför generösa religionsfrihet leder till splittring istället för integration och våra obefintliga krav på assimilation medför att vi får många oönskade problem på halsen. Det här skulle våra politiker ha tänkt på för flera decennier sedan istället för att bara lalla med!

#onlyinsweden

Källa: Göteborgsposten

7 reaktioner till “Föräldrarnas rätt att ge sina barn religiös och moralisk uppfostran i enlighet med föräldrarnas trosuppfattning borde ses över

 1. Håller inte alls med!
  Föräldrarna får uppfostra sina barn som de vill eller god tycker. Däremot ska de också ta konsekvenserna av det. Vill man uppfostra sina barn religiöst, fine.. men man ska uppföra sig enligt lagen i landet där man bor.

  Eller ska staten bestämma hur man uppfostrar sina barn helt och hållet? Som det fantastiska exemplet Sverige? Där barn inte har någon form av respekt för någon eller någonting? Där barn knappast ”orkar” någonting? Där barn är ouppfostrade, lata, bortskämda och lättkränkta? Där man inte vågar ställa krav på dem eller ens rätta till dem? Där barnkonventionen är ledande i absurdum och föräldrarna står där lika handfallna som dagens politiker.
  Staten har ganska effektivt förstörd kärnfamiljen och det märks ganska tydligt. Socialismen är ju också en ideologi/tro. Eller?

  Gilla

  1. Jag hade gärna sett att den punkten som ger föräldrarna rätt att uppfostra sina barn religiöst stryks. I och med att man tillåts få trycka på oskyldiga barn sin religiösa uppfattning så kränker man barnet, som inte har möjlighet att välja själv. Se så många barn som ofrivilligt uppfostrats som Jehovas vittnen t.ex. och mår jättedåligt av det, eller som i det jör fallet infoktrineras i att det är fel med gemensam undervisning oavsett kön, att vanlig mat är fel samt att bön flera gånger om dagen är ett måste.

   Gilla

   1. Hur ser det ut när man uppföder sina barn som vegan? Kommunist/socialist? Eller vilken åskådning eller ideologi som helst?
    Vad om man, baserad på informationen som finns idag vägrar låta vaccinera sina barn? Eller just gör det, trots att det finns källor som påpekar att det är direkt skadligt för barn? Tex Gardasil?
    Vart går gränsen? Dina åsikter? Mina? Eller rektorn? Kommunen? Kyrkan? Vilken då i så fall? Staten alltså? Även om man absolut inte håller med dem, tex Nazi-Tyskland eller Maoistiskt Kina?

    Nej, jag säger att föräldrarna ska uppfostra sina barn som de vill eller tror det är bra. Det är statens ansvar att se till att folk för en rejäl (ut)bildning med så begränsad vinkling som möjligt. En utopi, jag vet. Och det är därför att familjen och gemenskap är så jäkla viktigt. Något som är helt förstörd i Europe och Sverige som mest extrem.

    Gilla

   1. sociallycriticalbydefault Men det struntar dom ju i, våldsdåden står ju redan nu som spön i backen i bara Sverige, Malmö, Tomelilla osv. Om du nu inte tycker att dom skall vara i Europa, hur skall du få ut dom, inklusive alla de som redan är här, och de som redan uppfostrar nya trogna. SÄPO jobbar ju på att få ut de värsta, och journalister och PK mobben intensivt motarbetar SÄPO därför att deras ”mänskliga rättigheter” måste respekteras. Mänskliga rättigheter för offren bryr man sig inte om.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s