Ett land på dekis

Så lämpligt att denna undersökning presenteras just nu när grova våldsbrott och dödsskjutningar toppar nyhetssidorna och svärtar ned Sverigebilden!

Då väntar vi bara på undersökningen som visar att folket har fortsatt stort förtroende för regeringen Löfven och dess stödpartier – allt för att hålla skenet uppe och förhindra att landets invånare börjar tvivla samt ifrågasätta.

#indoktrineramera

4 reaktioner till “Ett land på dekis

  1. Fast folket har inte gett Löfven mandat att ta i med hårdhandskarna.Han måste ha stöd från L och C.Visst har han väl nämnt att sätta in militär i utsatta områden eller minns jag fel? Aja,det lär Annie ändå sätta stopp för.

    Gillad av 1 person

    1. Det här med att sätta in militär är nog bara populistiskt svammel. Den svenska militären är inte utbildad eller rustad för dylika uppdrag. Bättre då att ge polisen mer muskler så att man får en polisstyrka mer liknande det franska gendarmeriet.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s