Motaktion mot burkiniupproret i Grenoble i form av en nakenprotest

Nyligen skrev jag om en nyhet från den franska staden Grenoble, där flera muslimska kvinnor genomfört en protestaktion genom att bada med burkini i en av stadens allmänna pooler trots förbud.
 
En debatt har blossat upp som en följd av agerandet och det är många som absolut inte vill se islamisterna vinna ny mark, bland annat ett gäng kvinnor som idag planerade en motaktion i form av en nakenprotest där man uppmanade invånarna i Grenoble att bada nakna.
 
I texten till Facebookeventet som över 250 personer anmält sig till, stod bland annat: ”Islamister vill införa burkini i Grenobles pooler och därför måste vi invånare agera ekologiskt och sekulärt.”
 
Om det fick mycket uppmärksamhet lär vi få läsa om det imorgon.
 
Det kanske är så vi ska resonera här i Sverige när vi vill stoppa det ökade kvinnoförtrycket som brer ut sig i samhället i form av slöjor, hijabs, burkor, niqabs samt burkinis på både vuxna kvinnor och barn – vi får helt sonika genomföra nakenprotester på gator och torg! Allt sådant brukar ge rubriker såväl nationellt som internationellt, så det kanske kan öka trycket på regeringen att agera.
 
burkini

En reaktion till “Motaktion mot burkiniupproret i Grenoble i form av en nakenprotest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s