Även om Sverige inte vill erkänna det så är de eskalerande våldtäkterna inte ett fall av ökad anmälningsbenägenhet utan ett kulturellt betingat problem

Vi är många som ser igenom regeringens och statsstyrd medias dimridåer även om man försöker sälja in att våldtäktsspiralen det senaste decenniet inte alls har någon koppling till den ökade invandringen. Det blir allt mer tydligt att det är ett kulturellt betingat problem oavsett hur mycket våra styrande försöker sopa det under mattan och det bästa sättet att angripa ett problem är så klart att gå till botten med dess orsaker istället för att låtsas som att de inte existerar.
En incident på Bornholm som genererade fällande dom i torsdags är ett bra exempel på hur kulturkrockarna ligger till last för samhället samt skapar en otrygg befolkning – särskilt hos det täcka könet. Men så länge man inte vill kännas vid och erkänna problemen trots att vi trampar vatten av rädsla för att ”kränka” människor, så lär det bara eskalera!
Hur länge till går det att fortsätta förneka det uppenbara?
#onlyinsweden
——————————–
I mars i år knackade det på lägenhetsdörren hemma hos en 18-årig kvinna i Rönne på Bornholm. När hon öppnade dörren stod där en 26-årig man från Eritrea som slog in dörren och försökte våldtaga den unga kvinnan.
För att hindra henne från att ropa på hjälp pressade han in ett finger i hennes mun och slog henne flera gånger i huvudet. Samtidigt försökte han att klä av sig för att våldtaga kvinnan som vred sig loss genom att sparka förövaren samt därefter springa ut från lägenheten som ligger i centrala Rönne. Här blev hon omkullvräkt av förövaren som hotade med att slå ihjäl henne. Han tog tag om kvinnans hals med båda händerna, slet av henne kläderna med en hand och höll henne om halsen med den andra vartefter han våldtog henne.
26-åringen som åtalades för både våldtäkt och dråpförsök eftersom kvinnan ansågs ha varit i livsfara, påstod i rätten att samlaget var frivilligt och att hon log mot honom samt gett uttryck för att hon gärna ville vara tillsammans med honom. Efter samlaget ville han igen, men hon skulle ha sagt nej enligt mannen. Han förklarade dock att i hans kultur är det inte ett uttryck för att man inte kan ha sex om kvinnan säger nej. Även om hon sagt nej, så ville hon kanske gärna igen.
En manlig nattvakt som såg paret hade dock motstridiga uppgifter och i torsdags dömde en enig domstol i Bornholm mannen till sju års fängelse för våldtäkt och dråpförsök

samt utvisnings efter avtjänat straff.
eritrrea.png

12 reaktioner till “Även om Sverige inte vill erkänna det så är de eskalerande våldtäkterna inte ett fall av ökad anmälningsbenägenhet utan ett kulturellt betingat problem

 1. Den uppväxande generationen har den äldre generationen att tacka.Man röstade på Reinfeldt och brydde sig inte om att han ville slå sönder välfärdssamhället till förmån för en stark elit.Alla trodde att de skulle få vara in the inner circle.Ökade ekonomiska klyftor leder till mer våld men vad betyder en våldtagen dotter eller en knivhuggen son när fastighetsskatten tas bort eller när reavinstskatten sänks.Allt har ett pris.
  #somminaföräldrarbäddatfårjagliggasaflickan

  Gillad av 1 person

  1. Nog slog han sönder välfärdssamhället alltid. Välfärden tillhör numera inte dom som skapade den, inte ens deras barn, utan till massinvandrade utlänningar som som har blivit något av en överklass med stora klyftor till de som en gång skapade välfärden. Fastighetsskatt, reavinstskatt, gåvoskatt, och arvsskatt skulle aldrig ha införts, för dom bidrog till att starta ett exodus av kapital och kompetens från skattefascismen. Varför skall jag behöva betala hyra till staten för att bo i mitt eget ägandes hus. Inga jobb, ingen välfärd, skapas länge i Sverige, endast de skattefinansierade. När andra pengar tar slut faller det kommunistiska systemet och alla dess parasiter måste börja göra rätt för sig.

   Gillad av 1 person

   1. Jag antar att du tycker att det är bra att det offentligt finansierade välfärdssamhället bryter ihop? Reinfeldts mål var att försvaga folks grundskydd så att de åter tvingades stå med mössan i hand och vara nöjd med att bli tillslängd avgnagda köttben.Han kunde inte gå rakt på sak som tex Thatcher gjorde och slå sönder facket men han var betydligt slugare och visste att välfärdssamhället skulle knäckas ifall han kunde ta hit ett gäng sk.”flyktingar”.
    Välfärden är borta så du är väl nöjd nu? Ett högt pris får jag säga att det var men som sagt-vad är ett människoliv värt för högern bara skatterna kan sänkas och skattemoralen försvagas.
    #Reinfeldt-yourherono1?

    Gilla

   2. Karl W,dessutom är invandrare ingen homogen grupp.Kriminella kräk oavett skall straffas men de som så gott det går och efter bästa förmåga bidrar till vårt samhälle skall inte klumpas med kriminella och övriga samhällsparasiter.

    Gillad av 1 person

   3. Rolf Det så kallade offentligt finansierade välfärdssamhället har väl brutit ihop. Det fungerade helt enkelt inte utan kollapsade. Orsaken tycks just vara att det var så hårt centralstyrt, och krävde sådana enorma byråkratiska resurser, och därmed blev för dyrt. Tio gånger så dyrt som det borde, jag har kollat. Dessutom styrdes Sverige inte från riksdagshuset, utan från LO borgen på Norra Bantorget, och efter den Orwelliska principen att vissa är mer jämlika än andra. Systemet inbjöd till att roffa åt sig bäst man kunde. Det var alltid någon annan som skulle betala för kalaset. Problemet är nu, hur kan man bygga om till något som fungerar. Med 85% skatter som ökar, bensinskatt och skatt på kläder de senaste, hur man än vänder på det, folk har inte mer pengar att betala med för att få allt mindre tillbaka. Om vi skall tala om ”skattemoral” varför inte börja med statens skattemoral.

    Gillad av 1 person

   4. Rolf. Invandrarna är inte det verkliga problemet, dels är det politikerna som släpper in dom, mot folkviljan, och i slutändan de idioter som hela tiden ändå röstar fram samma politiker. Sedan tycker jag inte att leva på bidrag i 7 till 15 år förtjänar att kallas ”bästa förmåga”. Dessutom, genom att inte ställa några krav har vi dessutom begåvats med ett förfärande stort antal ”kriminella kräk” i massinvandringen.

    Gillad av 1 person

   5. KarlW,
    Jag tycker att det är bra att man börjar beskatta kemikalier.Köper man ett par kalsonger får man ju tvätta dem fem gånger innan man vill ta dem på sig för att få ur alla kemikalier.Kläder importeras ofta från Asien och där används mycket kemikalier.Det finns nog marginal att höja skatten.Jag råkade se en faktura på jeans till Dressmann och de betalade femton kronor för ett par jeans tillverkade i Kina.Femton kronor till butik,man tror inte att det är sant när de sedan säljer dem för trehundra.Det finns alltså marginaler att ta av.

    Gilla

   6. Rolf. Bara att sanningen nog är att det har ingen med någon omtanke om allmänheten att göra utan bara att de giriga politikerna hittar allt fler ursäkter att plocka folk på mer pengar. Någon får gärna förklara för mig hur en skatt gör kläderna renare. Sedan blir det inte affärerna som kommer att betala skatten, den lägger dom bara med råge på priset och hänvisar till statens nya skatter. Priset går upp, vinsten ökar. Sedan finns kemikalierna där av en anledning. När det gäller Kina så har det mesta av landet ett varmt klimat, alla kläder har kemikalier för att skydda mot mögelsvampar och ohyra. Konsumenterna kräver det. ”Myror i byxorna” är inte trevligt, alla vet att kläder måste tvättas innan dom används, det räcker med en tvätt, och kemikalierna är valda för att snabbt brytas ner. Så nästa gång du drar på dig de nya beskattade kalsongerna utan att ha tvättat dom, och det börjar klia på onämnbara platser, då vet du vad det är.

    Gilla

   7. KarlW,
    Man får kanske börja köpa second hand från Myrorna.
    Ja det är ren vinst för staten att beskatta.Ovanpå alla punktskatter kommer sen moms.

    Gilla

 2. Såklart 😉 Ingen skugga må falla över kulturer som under hundratals år förtryckt och våldtagit kvinnor rutinmässigt!
  Den äldre vite mannen och det vita patriarkatet är alltid skyldiga till vad ont kvinnor kan utsättas för….

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s