Ännu en incident i det nya våldsamma Sverige – misstänkt mordförsök efter att tonåring huggits i magen

Tonåring allvarligt skadad efter att ha blivit knivhuggen utanför McDonalds i Upplands Väsby, där en större grupp ungdomar hamnade i bråk efter att ha ätit. I dagens samhälle är det helt normalt att människor bär kniv och skjutvapen så att man när andan faller på kan dra upp pickadollen och skjuta ned sin kombattant eller dra kniv för att helt sonika knivhugga motparten.

Så här har det väl alltid varit och Sverige har aldrig varit tryggare enligt våra styrande. Således finns det verkligen ingen anledning att låsa in våra barn – det är väl en spännande tillvaro med lite rysk roulett där chansen hela tiden finns att ungen inte kommer hem igen?!

Det är nya våldsamheter varje dag där det skjuts, huggs, rånas, misshandlas och våldtas om vartannat – varvat med kraftfulla explosioner, men det är bara att svälja och se glad ut eftersom en majoritet av befolkningen vill ha det så här och som man bäddar får man ligga!

#detnyasverige

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/xPVX4V/tonaring-knivhuggen-vid-mcdonalds

våld.jpg

4 reaktioner till “Ännu en incident i det nya våldsamma Sverige – misstänkt mordförsök efter att tonåring huggits i magen

 1. Svensken blir utmanad och utvecklas till ett starkt folk.Hoppas den knivhuggne förstår att slå först nästa gång och glömmer talet om att vända andra kinden till.
  #mammaspojkefårstryk

  Gilla

 2. Massiv desinformation och hjärntvätt under många decennier har bäddat för denna katastrof som vi i dag upplever i Sverige!
  Googla t ex på Barcelonaavtalet och inse att vi är totallurade av våra egna politiker!

  Gilla

 3. Mina egna år som tonåring på 50-talet. Alla bar kniv, det var en ung mans standard utrustning. Aldrig någonsin sågs det som ett vapen, det var ett verktyg. På fritiden en slidkniv, i skolan en fällkniv i fickan. TV fanns inte, vi drev omkring i skogarna, byggde kojor, och kamperade, och sågs som samhällsasociala. Vi kunde alla fågellätena, vi visste var rådjur, älg och räv höll hus, vi simmade i sjöarna. McDonalds, Burger King eller KFC var inte uppfunna än. Ville man bråka, vilket var unikt, tog alla v sig kniven och stack den i närmaste träd så ingen skulle bli skadad. Kulturen var svensk. Den är borta nu.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s