Den grova brottsligheten tar inte semester

Igår kväll: två män ihjälskjutna med pistoler och automatvapen i närheten av Köpenhamn – männen färdades i en svenskregistrerad bil vars ägare sedan tidigare är känd av svensk polis.Inatt: dubbla skottlossningar i Uppsala, varav ett par som såg på TV blev beskjutna rakt in i vardagsrummet.Tidigt imorse: kraftig explosion i gammal klubblokal i Örebro – nationella bombskyddet är inkallade och personer kan vara skadade eller döda.Sverige fortsätter framstå som ett laglöst land och jag skrattar för mig själv när jag scrollar igenom nyhetsflödet eftersom man fortsätter att ”leverera” vareviga dag, men det är samtidigt tragiskt att vi har fått den här utvecklingen och att ingen i maktposition reagerar mer kraftfullt.Mest fascinerande är ändå att en så stor del av befolkningen fortfarande tycker att Sverige inte har några större problem – varken med kriminalitet, migration eller en kollapsad välfärd!#detnyasverige
#onlyinswedenKällor: Aftonbladet och Expressen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s