Tyskland fortsätter att bekämpa klankriminaliteten även om många anser att det redan är för sent och Sverige går samma öde till mötes

I flera år ignorerade den tyska polisen problemet med klankriminialitet och nu kan det redan vara för sent att agera. Det är en svår kamp eftersom problemet hela tiden växer och regeringen har nu tillsatt extra resurser samt utökat samarbetet med Europol för att identifiera och frysa olagliga tillgångar. Dessutom kommer en lägesrapport som innefattar hela landets situation i förhållande till klankriminalitet att utarbetas.Tidningen Die Welt ställer sig också frågan varför klanerna söker sig till Tyskland och de har bland annat intervjuat en medlem från en av de kriminella klanerna som svarar ”Här får man pengar för ingenting”.Detta leder oss osökt in på Sveriges liknande situation, där decennier av våra styrandes ignorans satt oss rejält på pottkanten och vi numera lever i ett samhälle som styrs av kriminella gäng, där en övervägande del består av första eller andra generationens invandrare samt där såväl polis som regeringen kapitulerat – även om de låtsas hålla skenet uppe på presskonferenser och i debatter, där man orerar om alla insatser man ska göra och straff som ska höjas.Allt detta kostar sammantaget samhället enorma summor varje år som läggs på skattebetalarnas nota.Det finns inte på kartan att man från regeringens sida vill angripa problemet från rätt håll och dissekera samt klämma åt dessa klaner som styr hela stadsdelar, istället är det locket på i vanlig ordning i kombination med några väl valda floskler i tron att man kan lura folket i några år till och få oss att tro att man har kontroll samt låtsas agera hårt mot den eskalerande grova brottsligheten som allt mer drabbar det civila samhället.Man bryr sig heller inte om att just det faktum att Sverige marknadsför sig som en bidragsmagnet är orsaken till att vi fått hit såväl kriminella drägg som lycksökare, där tyvärr riktiga flyktingar blivit allt färre med åren. Tesen ”Money for nothing” – talar för sig själv!Istället ska vi i det svåra läge som landet befinner sig i, öppna slussarna för ett ökat asylmottagande med fokus på anhöriginvandring. Man måste nästan nypa sig i armen för att se om det är sant!Om det är illa nu, så är det bara en försmak av vad som komma skall!#onlyinsweden

En reaktion till “Tyskland fortsätter att bekämpa klankriminaliteten även om många anser att det redan är för sent och Sverige går samma öde till mötes

  1. Kina har visat hur det faktiskt går att fredligt bekämpa klanerna och därmed deras terrorism och brottslighet. Först identifierar man hierarkin i klanerna och deras ledare. De mest radikala interneras, precis som SÄPO nu gör i Sverige, fast man vill utvisa dom från Sverige. Svansen, följarna sätts i omskolningsläger och det är samma som svenska polisens ”sluta skjut” kampanj. Andra erbjuds gratis utbildning till eftertraktade yrkesjobb i den växande turistindustrin. Då skapas en mycket god anledning till att sköta sig. De klanmedlemmar som anses vara ”at risk” intensivövervakas. Dom lever ständigt med att helt öppet erfara att ”Storebror ser dig”. Vanligt folk lämnas ifred. Troligtvis kommer inget av detta att hända i Sverige. Sverige är ju väldigt angelägen att alla klander ”mänskliga rättigheter” skall tillgodoses. Offrens mänskliga rättigheter bryr man sig inte om.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s