Det kan bli ett hårt uppvaknande den dagen Greta inser att hon bara varit en bricka i ett politiskt spel

Först var det danskarna som sågade boken om Greta Thunberg och nu är det norrmännens tur. Självklart tjänar boken varken klimatet eller dotterns sak – snarare moderns plånbok och alla de som utnyttjar Greta för sin sak.

Jag såg igår att Greta själv uttryckte att det är för mycket fokus på henne – hon börjar kanske inse att det ligger mycket krafter bakom som egentligen inte är särskilt intresserade av att rädda klimatet.

Oavsett vad som händer är det beklagligt att så många utnyttjar ett barn för egen vinning och jag hoppas nästan att det dröjer innan hon kommer till insikt eftersom uppvaknandet lär bli hårt.

 

8 reaktioner till “Det kan bli ett hårt uppvaknande den dagen Greta inser att hon bara varit en bricka i ett politiskt spel

 1. Stackars flicka, sa en kompis till mig…vad händer när hysterin kring henne lagt sig. Hur mår hon då? Jag tänker att hon har onda föräldrar. Alla vi normalfuntade hade skyddat våra barn, men jag anser att Malena Ernman är en riktigt sjuk person! Eller som gubben brukar säga ”En del ska man inte avla på”

  Gillad av 2 personer

 2. Och tänk alla ”dumskallar” som köpt alla låtit dig luras av klimatsekten. Vad ska de göra då? Förneka sin egen dumhet?
  Föräldrarna till ”heliga Greta av Sverige” borde fråntas vårdnaden. Man ska inte utsätta sitt barn för att utnyttjas som en bricka i ett politiskt spel. Allt för att flytta fokus från det totala flyktingkaoset.

  Gilla

 3. Om föräldrarna tjänat på henne så gynnar väl det henne också.massa pengar och uppmärksamhet. Garanterat bra jobb.att vara kändis.räcker långt oavsett om du kan något.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s