En helt vanlig dag i Sverige innebär numera att landet bokstavligen står i brand

Denna fredagsmorgon bjuder på lika dystra rubriker som resten av veckan och det börjar likna en parodi.Två flerfamiljshus i Malmö står i brand och de boende har evakuerats. I Borås löpte ett gäng amok på ett torg och tände eld på en pizzeria där både café, en butik, ett bibliotek, en frisörsalong och en ungdomsgård fick stora skador. Dessutom har det skett en explosion nära en kyrka i Södertälje så att nationella bombskyddet kallats in (de har haft bråda dagar den här veckan).Det hela börjar ta löjeväckande proportioner, men vem bryr sig? Det drabbar inte mig och snart är det semester och sommarlov att njuta av tänker såväl gemene man som våra politiker – inte en chans att Morgan Johansson, Isabella Lövin och Stefan Löfven kommer att ställa in sina semestrar för att lösa en nationell kris. I deras värld existerar det inte ens en kris, utan det här är normalläge.Det är väl fascinerande att Ebba Busch Thor i partiledardebatter låtsas ha en hård framtoning och ifrågasätta regeringens agerande när det gäller såväl den katastrofala migrations- och integrationspolitiken som den ständigt eskalerande kriminaliteten, men när det väl gäller så röstar Kristdemokraterna igenom ännu mer invandring till ett redan blödande Sverige – det är hål i huvudet och EBT får anses vara en skicklig skådespelare som fört många väljare bakom ljuset.Enligt undersökningar vill Svenska folket generellt ha mindre invandring till Sverige – särskilt eftersom man ser resultatet som påverkar samhället rejält i alla instanser och dessutom är en enorm belastning, men våra styrande lyssnar inte på medborgarnas åsikter utan kör över demokratin gång på gång, trots att de sitter med fakta på bordet som påvisar att det inte är lönsamt, polariseringen ökar, landets välfärd vittrar sönder, kriminaliteten inte går att hejda och landets säkerhet hotas av radikal islams utbredning.Eftersom det kuvade folket inte ids protestera och kräva sin rätt, så lär vi få vänja oss vid att varje vecka förfasas över att landet står i brand, saker exploderar, kvinnor och flickor våldtas, människor rånas och misshandlas samt extremismen frodas!Bevare oss väl…

4 reaktioner till “En helt vanlig dag i Sverige innebär numera att landet bokstavligen står i brand

 1. ”Enligt undersökningar vill Svenska folket generellt ha mindre invandring till Sverige…”
  Jaså? Frågan man kan ställa sig blir då, varför röstar de då för ökad invandring?
  Varför röstar de inte som dessa ”undersökningar” kommer fram till?
  Möjligheten finns ju att rösta för mindre invandring och utvisning av de som som inte har asylskäl.
  Men nej, man fortsätter rösta för det motsatta.
  Är detta klokt? Svaret torde vara givet…

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s