KD säger ja till ökad invandring i en tid när Sverige istället borde stänga sina gränser – sunt förnuft har verkligen blivit en bristvara hos svenska politiker

Regeringens förslag om generösare regler för familjeåterförening för invandrare, som befaras skapa en ny invandringsvåg till Sverige, har nu fått stöd av en majoritet i Socialförsäkringsutskottet. Bara Sverigedemokraterna och Moderaterna ställde sig på tvären. Maria Malmer Stenergard, ordförande i utskottet och Moderaternas talesperson i invandringsfrågor, säger till TT att det är fel att öka invandringen ännu mer när landet befinner sig i ett så pass ”allvarligt läge” och åsyftar den usla ”integrationen”.

Således är det inte bara de rödgröna regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna som tvingar på oss en fortsatt oansvarig migrationspolitik trots att landet blöder, utan även Kristdemokraterna sällar sig nu till tokstollarna som tänker med hjärtat istället för med huvudet och säger ja till mer massinvandring.

Men Kristdemokraterna stödjer inte bara rätten till familjeåterförening, utan öppnar också för nya asylskäl, en ny ”humanitär skyddsgrund” för så kallat särskilt utsatta asylsökare. En fråga som nu ska utredas.

Det är väl härligt att bo i ett av världens mest humanitära stormakter som bara ger och ger av våra surt förvärvade skattepengar utan att kräva något tillbaka?! Vart alla ska bo samt hur vi ska ha råd att försörja alla dessa människor när vi inte ens kan ta hand om vår egen befolkning är tydligen en irrelevant fråga!

Antalet partier som vågar tänka utanför boxen minskar kraftigt och den tidigare så lovande konstellationen med en konservativ regering bestående av SD, M och KD, känns inte alls lockade längre. SD, AfS, MED och till viss del M är vad som återstår för oss väljare som vill ha en mer strikt migrationspolitik. Tur att det inte är val i helgen för jag hade inte vetat vad jag skulle rösta på eftersom ingen känns klockren.

Många säger att valet 2022 kommer att bli vändpunkten där folket ska visa politikerna vad vi egentligen tycker om den förda politiken, men det sade man väl även om valet förra året – dessutom lär det inte bli någon större förändring eftersom alla röstar som de alltid har gjort och M/SD inte kommer att få egen majoritet.

Men det är bara att gilla läget och svälja förtreten – mångkulturen är här för att stanna trots alla avigsidor och vi bara fyller på med fler hela tiden. Det är sannerligen betydelselöst för C, L och KD att våra kommuner står inför rejäla ekonomiska trångmål tack vare massinvandringen – det viktigaste är trots allt att vinna godhetspoäng!

Sverige hade helt klart behövt en Salvini som inte daltar och verkligen pekar med hela handen, men det kan vi tyvärr se oss om i himlen efter!

#onlyinsweden

https://www.friatider.se/klart-kd-s-ger-ja-till-kad-invandring?fbclid=IwAR0Rvoi7kHBmyvuLV5Y_fXfRhlZA23ZuUf7KEYv-3bznAxDZ60mMUH7YPc8

kd

6 reaktioner till “KD säger ja till ökad invandring i en tid när Sverige istället borde stänga sina gränser – sunt förnuft har verkligen blivit en bristvara hos svenska politiker

 1. Ja detta visar återigen att svenska politiker skiter i, rent ut sagt, hur det går för landet och svenskarna.
  Så vad kan vi vänta oss? Ytterligare ökad invandring av dysfunktionella personer som kräver livstidsförsörjning. Kriminalitet, våldtäkter, rån, misshandel, skjutningar och terrorbombningar kommer att öka. Någon som vågar hålla emot detta?

  Gillad av 1 person

 2. Alla undersökningar visar att majoriteten av Svenska folket , vill ha färre flyktingar.
  Samtidigt beslutar politikerna hela tiden mot folket vilja för generösare flyktingpolitik.

  Hur går det ihop med den så kallade demokratin.

  Inte alls politikerna gör som de vill och struntar i alla lagar och regler. De är de största hotet mot demokratin och Sverige.
  Svenska politiker jobbar för EU migraternas lyx liv och det muslimska brödraskapet. Men får sin lön av Svenska skattebetalare.
  Svenska politiker är en skam för Sverige. Hela världen pratar om deras totala okunnighet och diotiska beslut.
  Politikerna tar från fattiga svenska arbetare och ger flyktingarna 10 år förtur. Man köper dem en bostad. Kläder. Möbler .barnvagnar,cyklar,bilar och jobb . En outbildad flykting får högre lön (betalade med våra skatte pengar)
  Än arbetsförmedlingens anställda som gett honom jobbet.
  Den höga lönen garanterar att illigal flyktingen får stanna.
  Miljontals människor i Sverige förvånas på neddragningarna på allt, samtidigt som anslagen till flyktingar fyrdubblas och roa tiden krävs mer. Oavsett hur mycket pengar dom får så är de inte nöjda. Fastän de har mer i bidrag än vad Svenska arbetare får i lön.
  Det politikerna gör har inte stöd av Svenska folket, men de räcker kanske med alla muslimernas röster i framtiden.

  Gillad av 1 person

 3. Vänsterpartisten Momodou Jallow öppna för möjligheten att åtala politiker.Vi har redan KU förhör och juridiska straff kopplade till fällning av KU borde införas.Inget konstigt alls att politiker vid uppenbar misskötsel av sitt uppdrag kan straffas.

  Gillad av 1 person

 4. Inte bara ”sunt” förnuft, allt vet och fundamentalt vett, sans och förnuft låter mer realistiskt. Hela detta lämmeltåg av anhöriga kommer naturligtvis omedelbar att arrangera sin tillvaro så att som hamnar på olika former av socialhjälp, vad det än må kallas. Var skall alla bo, det ordnar sig, man bara slänger ut några fler ungdomar och pensionärer och beskattar dom extra. Vårdköerna växer, så fler äldre dör tidigare, det hjälper problemet även det. Ändra det politiska systemet så att det införs personligt ansvar för tjänstemän och än viktigare politiker med en möjlighet att med omedelbar verkan sparka ut de som inte motsvarar kraven. Ändra systemet så de individer som röstar för kostnadsökningar även personligen får stå för kostnaderna dom orsakar. Sverige behöver bra mycket mer än bara en ”Salvini”.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s