Tusentals människor protesterar mot regeringens planer i Hong Kong – en stark kontrast mot lealöshetens Sverige

Tidigt i morse samlades tusentals Hong Kong-bor för att protestera mot en ändring i brottmålslagstiftningen där människor kan utlämnas till Kina, vilket förväntas gå igenom eftersom pro-Beijing-representanter är i majoritet bland de 70 platserna i Legco. 60 timmar har öronmärkts för debatt och omröstningen förväntas ske den 20 juni. Många invånare i Hong Kong känner att deras rätt till att föra en självständig politik är på väg att försvinna och att det främst kommer att drabba den unga befolkningen.
 
Tusentals arga invånare i alla åldrar försöker nu försena den planerade debatten genom att blockera vägen till regeringsbyggnaden och bygga blockader. Polisen motade demonstranterna med vattenkanoner och pepparspray. Flera stora demonstrationer och manifestationer planeras under dagen som kommer att påverka kollektivtrafiken och andra samhällsfunktioner när affärer, studenter, busschaufförer, socialarbetare, lärare samt andra grupper gör sitt bästa för att stoppa lagförslaget.
 
Affärsinnehavare har till och med skapat en egen hashtag i sociala medier för att visa solidaritet – #612strike.
 
Det är intressant att det varje vecka sker nya protester världen över när människor tar kampen mot makthavarna genom att sätta ned foten på olika sätt samt både bildligt och bokstavligen går man ur huse för att säga ”nu är det nog”, men i Sverige går allt sin gilla gång oavsett hur illa ställt det är med landet.
 
Här sitter invånarna istället i soffan och tittar på när välfärden nedmonteras, befolkningen skattas ihjäl och otryggheten är enorm samtidigt som de styrande vägrar ta ansvar. Inte undra på att omvärlden skakar på huvudet åt de dumma svenskarna som är lika stora syltryggar som politikerna som innehar makten! I Sverige är det alltför få som skänker en tanke till de barn som en dag ska ta över landet.
 
#onlyinsweden
 
 
hk.jpg

5 reaktioner till “Tusentals människor protesterar mot regeringens planer i Hong Kong – en stark kontrast mot lealöshetens Sverige

 1. Jag rekommenderar ingen hederlig svensk att ens öppna käften för då riskerar de att förlora sitt jobb,få huset stormat av lokala kräk som är lojala till -mann,Hertz och Tamaz på Expo.Min högsta önskan är att Expoiternas barn tvingas att bära slöja.Jag bejakar tacksamt islamiseringen av Sverige.Alternativet är en liten klick,inflytelserik och stark som i åratal gjort vad de kunnat för att effektivt splittra mitt folk.Må de inom överskådlig tid tvingas vända sig mot Mekka.Ja,jag hatar kräken.

  Gillad av 1 person

 2. I Sverige har bara Vänstern rätt att demonstrera (de enda som vidhåller det är en fullt laglig rätt) endast EXPO har den rätten enligt denna ljusskygga samling av Kommunister och våldsverkare. De önskar konfrontation med Islam för att införa planekonomi som i forna Sovjet de är bara Stalinister hela packet de har stor hjälp av globallisterna samt Soros!

  Gilla

 3. Förslaget har inte lagts på is. Det var radikala våldsbejakande demonstranter, nu uppskattat till omkring 240,000, inte en miljon, som förhindrade att delegaterna kunde nå parlamentet vid detta tillfälle. Detta är inget annat än en våldsbejakande lynchmobb, och nu har USA öppet gått ut och sagt att man stöder den. Det är inget annat än en repetition av Kulturrevolutionen, massor av barn och ungdomar uppviglas till våld av krafter som inte visar sitt ansikte. Här är några citat från dagens rapportering, som naturligtvis inte återges i Svenska media.
  –-[Mobben var] Overwhelmingly young, many protesters wore surgical masks to hide their identities
  — Carrie Lam, says it has no intention of giving in to the protesters’ key demand: scrapping the proposed law that would allow criminal suspects to be extradited to mainland China, among other places.
  — ”This time some people say peaceful protest is useless,”
  — They have drawn the support of US lawmakers
  — Congress to reassess Hong Kong’s special trading status – a move that risks damaging the city’s reputation
  — unrest that [may] tempts China, which maintains a substantial military garrison in Hong Kong, to intervene directly
  — certainly people in the crowd who are capable of extreme violence
  Källa Blomberg och NZ Herald
  Se även https://www.globalpolitics.se/usas-forsok-att-starta-en-revolt-i-peking-1989-och-astadkomma-regimskifte-i-kina/
  Detta är inget annat än ett nytt USA försök att ta kontrollen av Kina, precis som att stödja KMT på 40 talet, kriget i Stilla Havet på 40 talet, Colorado terroristerna på 50-talet , Tibet upproret 1957, ”blodbadet” i Peking 1989 misslyckades, det hände aldrig, Tibet upproret 2008, Hong Kong revolten 2014, Hong Kong revolten 2014 misslyckades, Xinjiang 2018. USA har inte gett upp sitt mål att etablera en världsomfattande militärdiktatur.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s