Man kan dra paralleller mellan Sverige och Danmark – vad betyder det för demokratin när valresultatet lätt kan påverkas genom påtryckningar?

Efter valet i Danmark framgår det nu att muslimska trossamfund uppmanade tusentals muslimer att rösta rött i både Århus och Köpenhamn, vilket Venstre starkt kritiserar och anser vara odemokratiskt.

Liknande scenarion utspelades i Sverige i september förra året, när Albymoskén och säkert många andra moskéer uppmanade sin församling att rösta på Socialdemokraterna och Miljöpartiet.

Med tanke på hur snabbt den muslimska befolkningen växer i landet är detta något som borde ge en tankeställare till våra politiker. Att sprida falsk information för att vinna röster, erbjuda ”röster” som betalning för en tomt eller uppmana församlingsmedlemmar att rösta på ett visst parti är inte särskilt demokratiskt och undergräver förtroendet för hela systemet.

Hur vi någonsin ska få till stånd ett regimskifte med den här utvecklingen är den stora frågan och att vara fast i socialististernas järngrepp för all framtid känns inte särskilt upplyftande.

Källa: Berlingske, Nyheter Idag, VLT (Sakine Madon)

10 reaktioner till “Man kan dra paralleller mellan Sverige och Danmark – vad betyder det för demokratin när valresultatet lätt kan påverkas genom påtryckningar?

 1. Det var väl 4000 röster som M erbjöds om de godkände en ny moské. Vilket det säkert fick.
  Hur många röster och politiska platser muslimerna fått och köpt är många.
  Muslimska kandidater har kryssat i sina namn och röstat åt sina medlemmar. bergärt fullmakt till dem som inte tänkt rösta.
  Och detta är politiska partier medvetna om men man gör och säger inget fastän det hotar demokratin och kan leda till att muslimska värderingar accepteras i regeringen. Vidrigt

  Gillad av 1 person

 2. Detta hotar inte alls ”demokratin”, detta är demokratin. De är så demokrati fungerar. Röstandet kan styras av religiösa, ekonomiska, spirituella, vidskepliga och ideologiska krafter. Rösta på oss så får nu mer pengar, bidrag. De ”rika” betalar, inte ni. (S). Rösta på oss så får ni gratis mark och en moské. Rösta på oss så får ni mer pengar i löner. ”Demokrati” är per definition ett genomruttet korrumperat system i den form den tillämpas nu. Den påminner inte ens avlägset om grekernas ”demos kratos”, vilket betyder ”folk kraft”. Det är därför USA alltid vill ha ”demokrati”, man kan styra den med hot, påtryckningar, ekonomiska sanktioner , militära ingripanden, handels och ekonomiska ingrepp. USA har dessutom världens mest effektiva propagandasystem för hjärntvätt, i Sverige representerat av tripolet Schibsted, Bonniers och SVT/SR. Det är även därför Kina skyr ”demokrati”, det är ett korrumperat system som Kina själva upplevde resultatet av med början för redan 100 år sedan. Demokratin i Kina kostade 100 miljoner liv innan man fick tillfälle att börja införa ett pragmatiskt system av ansvar, folkstyre och folkpåverkan, vilket man har idag och som visat sig fungera.

  Gillad av 1 person

   1. Någon tog offentliga siffror från SCB. Under de senaste 40 åren har inte ett enda nytt jobb skapats som inte varit skattefinansierat, och inte ett enda nytt större företag. Alla har flytt så snart som möjligt.

    Gillad av 1 person

   2. Var finns den svällande offentliga sektorn? Det är inte inom polisen,sjukvården eller skolan du menar väl? Borgarkräken krympte den offentliga sektorn och resultaten ser vi nu.Den offentliga sektorn med i första hand folk på golvet måste som alla ser öka.

    Gilla

   3. Rolf. Sant, polisen,sjukvården eller skolan lär inte få mycket, men har du missat att enligt Wikipedia finns det sådär 469 olika myndigheter i Sverige. Det är jämställdhet, massinvandring, militär, osv som suger upp pengarna. Militären skall ju köpa upp antika odugliga vapensystem från USA för att hjälpa USA’s underskott, och betala för USA’s ockupationsstyrkor, vanligen kallat NATO. Massinvandringen har en otrolig flora av grupper som skall syssla med så kallad ”integration”, sexundervisning, språkundervisning, olika slag av socialt stöd, och olika förmer av ”underhållning”, osv. Har du hört talas om ”Jämställdhetsmyndigheten”, populärt även kallat ”hönshuset”. Undrar vad dom sysslar med. Jämställda är dom knappas ens själva. Endast kvinnor behöver ansöka.

    Gilla

 3. Det löser sig till valet 2022 då det med all säkerhet finns ett muslimskt parti att rösta på till Riksdagsvalet. Då försvinner säkert minst 10% av rösterna till S o MP.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s